Ληστεία με δύο γυναίκες ομήρους στα ΕΛΤΑ Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας

17:25 8/3/2012 - Πηγή: E-Typos
Με δύο γυναίκες ομήρους, κατάφεραν να διαφύγουν τέσσερις ένοπλοι που λήστεψαν στις 2.30 μετά το μεσημέρι, το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Οι δράστες έφτασαν στα ΕΛΤΑ με δύο ΙΧ αυτοκίνητα, στα οποία παρέμειναν οι δύο απο αυτους, ενώ οι άλλοι δύο, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν πιστόλια, εισέβαλαν στο υποκατάστημα, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και άρπαξαν περίπου 2.000 ευρώ απο τα ταμεία.

Όμως πριν προλάβουν να φύγουν
οι ληστές, κάποιος υπάλληλος πάτησε το κουμπί του συναγερμού και έτσι, στο σημείο, έφτασε έγκαιρα περιπολικό.

Οι δύο ένοπλοι, μόλις είδαν τους αστυνομικούς, με την απειλή των όπλων, πήραν μαζί τους την προϊσταμενη των ΕΛΤΑ και μία καθαρίστρια, επιβιβάστηκαν στο ένα ΙΧ και απομακρύνθηκαν.

Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν από απόσταση, αλλά κάποια στιγμή τους έχασαν.

Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί βρήκαν τις δύο γυναίκες σε μικρή απόσταση στο δρόμο, όπου τις εγκατέλειψαν σώες οι ληστές.

Μετά απο λίγο εντοπίστηκε και το κλεμμένο αυτοκίνητο των δραστών, το οποίο εγκατέλειψαν κοντά στον σταθμό του Προαστιακού και το πυρπόλησαν, για να σβήσουν τα ίχνη τους, με αποτέλεσμα να καταστραφεί.

Οι τέσσερις ληστές διέφυγαν με το δεύτερο αυτοκίνητο που τους ακολουθούσε. Μέχρι και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας και αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Keywords
Τυχαία Θέματα