Λεβάντε-Μαρτίνεθ: Μας περιμένει ένα πολύ σκληρό 90άλεπτο

20:05 20/2/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο προπονητής της Λεβάντε, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, εμφανίστηκε συγκρατημένος στην συνέντευξη τύπου για τον αυριανό (22:05) επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ και τόνισε πως πάρα το 3-0 του πρώτου αγώνα η ομάδα του δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση.
Συγκεκριμένα ο ισπανός τεχνικός δήλωσε:
Σχετικά με το αν έχει κριθεί η πρόκριση: «Θεωρώ ότι έχουμε τη δέουσα ωριμότητα για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι, όπως πρέπει. Στην Ελλάδα
τα ΜΜΕ δεν μιλάνε για μία πιθανή ανατροπή του αποτελέσματος, αλλά εμείς δεν επηρεαζόμαστε από αυτό. Είμαστε έμπειρη ομάδα και ξέρουμε πως μας περιμένει ένα πολύ σκληρό 90άλεπτο, στο οποίο να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση. Η πρόκριση κρίνεται στα 180 λεπτά και έχουν παιχτεί μόνο τα 90. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται τεχνικά, ξέρω τον Μίτσελ κι αυτός εμένα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και θα προσπαθήσουμε να θωρακίσουμε την άμυνά μας αφενός, αλλά και να παίξουμε το χαρτί των αντεπιθέσεων».
Για το αν θα παρατάξει την ομάδα του με αμυντικό προσανατολισμό: «Πρώτα απ' όλα θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός το απέδειξε και στο πρώτο ματς ότι είναι πολύ επικίνδυνος. Έχει ένα πολύ καλό οπλοστάσιο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις ή και να του βάλεις γκολ. Θα προσέξουμε την άμυνά μας πολύ και θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις αρετές μας στην επίθεση. Ξέρουμε όμως όπως είπα και πριν πως μας περιμένουν 90 πολύ σκληρά λεπτά».
Για το έχει ενημερωθεί από τους Βύντρα και Καράμπελα για την ατμόσφαιρα στο «Γ.Καραϊσκάκης»: «Λόγω του ότι είναι Έλληνες, φυσικά και μας μιλάνε συνεχώς για το παιχνίδι, τον Ολυμπιακό κι αυτό που θα αντιμετωπίσουμε. Τους έχουμε ρωτήσει συγκεκριμένα πράγματα, αλλά έχουμε και τις πληροφορίες από την κατασκοπεία του αντιπάλου. Πάντως η βοήθεια και των δύο παικτών ήταν πολύτιμη, ειδικά του Βύντρα που ήρθε τελευταία και μας είπε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός».
Για το αν θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και αν θα ξεκινήσει βασικός ο Μπαγεστέρος: ««Ξέρετε όλοι πως κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια στο τελευταίο ματς στο Σαν Σεμπαστιάν. Υπάρχει πολύ λίγος χρόνος ανάμεσα σε αυτά τα ματς. Κάποιοι παίκτες έχουν κάποιες ενοχλήσεις. Θα δούμε στην προπόνηση και για την ενδεκάδα και για τον Μπαγιεστέρος. Ελπίζω να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε ένα παιχνίδι 90 λεπτά».
Για την μέχρι τώρα παρουσία των Καράμπελα και Βύντρα στην ισπανική ομάδα: «Ο Νίκος άρχισε πολύ καλά, στη συνέχεια επέστρεψε στην ενδεκάδα ο Χουανφράν και έχασε τη θέση του ο ίδιος, κάτι που μάλλον δεν του άρεσε. Πάντως έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια τελευταία, ακόμη και στο πρόσφατο που αποβλήθηκε ήταν πολύ καλός. Ο Λουκάς μόλις ήρθε στην ομάδα. Θεωρούμε πως και οι δύο θα προσφέρουν πάρα πολλά πράγματα στην ομάδα μας».

Ν. Καράμπελας: Ξέρουμε ότι θα υποφέρουμε

Ο Έλληνας αμυντικός της Λεβάντε, Νίκος Καράμπελας ,εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ και στάθηκε στην θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι στο «Γ.Καραϊσκάκης».
Συγκεκριμένα ο Έλληνας αμυντικός δήλωσε:
Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο Γιουρόπα Λιγκ: «Είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε εδώ. Καταφέραμε και περάσαμε στα νοκ άουτ του Europa League. Ξέρουμε ότι για 90 λεπτά θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και θα υποφέρουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Για την καυτή ατμόσφαιρα στο «Γ.Καραϊσκάκης»: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα στηρίξει όσο ποτέ άλλοτε την ομάδα του. Ξέρουν ότι έχουν να κάνουν έναν πολύ δύσκολο αγώνα και πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψουν το 3-0. Σίγουρα θα τους βοηθήσουν, θα τους δώσουν ώθηση και θα είναι ο δωδέκατος παίκτης».
Για το αν θα αγωνιστεί: «Δεν υπάρχει κανένας παίκτης που να μην ήθελε να παίξει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του προπονητή αν θα αγωνιστώ ή όχι. Εδώ είναι, μπορείτε να τον ρωτήσετε», με τον προπονητή του να απαντάει χαριτολογώντας: «Μη με πιέζεις άλλο, Νίκο».
Για το αν η Λεβάντε έχει πλεονέκτημα επειδή αγωνίζεται σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα: «Όντως υπάρχει διαφορά. Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό και έχει πιο έντονο ρυθμό από το ελληνικό. Το Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο, είναι μια διοργάνωση που προσφέρει μεγάλο κίνητρο για κάθε ομάδα και οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν χρειάζονται έξτρα κίνητρο».
Keywords
Τυχαία Θέματα