Λ. Φιγκερόα: Κερδισμένοι κι εγώ και ο Παναθηναϊκός από τη μεταγραφή μου

14:50 3/12/2013 - Πηγή: E-Typos
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, λίγο πριν αποχαιρετήσει την Ελλάδα και πάρει το δρόμο για τη Μαλαισία, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του στη Τζοχόλ Νταρούλ Τακζίμ, που θα του εξασφαλίσει ένα πολύ καλό χρηματικό ποσό για το τέλος της καριέρας του, από την άλλη όμως εξέφρασε τη στενοχώριά του επειδή αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, «την ομάδα που με στήριξε», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Υποστήριξε ότι με την υπόθεση
αυτή βγαίνουν κερδισμένοι τόσο ο ίδιος όσο και ο Παναθηναϊκός, αν και παραδέχθηκε ότι (αρχικά τουλάχιστον) οι διοικούντες τους "πράσινους" δεν είδαν με καλό μάτι την αποώρησή του.

«Ήρθε μία πρόταση πολύ σημαντική για εμένα και την οικογένειά μου. Ήταν κάτι που δεν άρεσε πολύ στο σύλλογο από την αρχή, από την άλλη όμως είμαι χαρούμενος που με αυτή τη μεταγραφή βοηθάω τον Παναθηναϊκό. Ήταν μία πρόταση σημαντική. Μίλησα με την οικογένειά μου, το σκέφτηκα καλά και ήθελα να εξασφαλίσω ένα καλό συμβόλαιο.
Στεναχωριέμαι που αφήνω μία ομάδα τόσο καλή, και ειδικά τους οπαδούς που με υποστήριξαν τόσο πολύ. Ευχαριστώ τους οπαδούς και την ομάδα, όλο το τεχνικό επιτελείο και όλο τον κόσμο που βοήθησε στο να αισθάνομαι άνετα», τόνισε ο Φιγκερόα, ενώ ξεχώρισε ως κορυφαία του στιγμή στην Ελλάδα το γκολ που πέτυχε στο περσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Keywords
Τυχαία Θέματα