Λ. Μπάνκι-Αρμάνι Μιλάνο: Ο Ολυμπιακός θα θέλει εκδίκηση

17:44 5/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Στο υψηλό κίνητρο που περιμένουν να έχει ο Ολυμπιακός απέναντί τους αύριο στο ΣΕΦ (6/3, 21:00) αναφέρθηκαν ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο Λούκα Μπάνκι και ο Νίκολο Μέλι, με δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Μία εβδομάδα μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού, στο Μιλάνο, ο προπονητής της Αρμάνι, Λούκα Μπάνκι εξήγησε
για τον αγώνα με τον πρωταθλητή Ευρώπης: «Θα παίξουμε σ' ένα κατάμεστο από φιλάθλους του Ολυμπιακού γήπεδο απέναντι σε μία ομάδα αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση για την ήττα με 30 πόντους στο Μιλάνο. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο βαθμολογικό πίνακα του ομίλου καθιστά αμφίρροπη την αναμέτρηση. Θα είναι μία ξεχωριστή και γεμάτη δονήσεις βραδιά στην Ευρωλίγκα. Απέναντι στον κάτοχο του τίτλου τις δύο τελευταίες σεζόν και απέναντι σε παίκτες όπως ο Σπανούλης ή ο Πρίντεζης -για να αναφερθώ σε δύο- θα πρέπει να πιάσουμε εκπληκτική απόδοση, να ξεπεράσουμε τα όριά μας, αν θέλουμε να φτάσουμε σε μία εκτός έδρας νίκη που θέλουμε διακαώς και που θα σταθεροποιήσει τη θέση μας».

Ο Νίκολο Μέλι δήλωσε από την πλευρά του: «Θα αγωνιστούμε μπροστά σε 15 χιλιάδες φιλάθλους. Ο Ολυμπιακός θα προσεγγίσει τον αγώνα με υψηλό κίνητρο τόσο λόγω της 2ης θέσης που δίνει πλεονέκτημα στα πλέι οφ, όσο και εξαιτίας της ήττας του με 30 πόντους στην έδρα μας. Συνήθως, κάνουν μία ήττα στην έδρα τους όλη τη σεζόν κι αυτό ήδη συνέβη στον αγώνα τους με την Μπαρτσελόνα. Επομένως, ο αγώνας θα είναι απίστευτα δύσκολος, αλλά από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε μία απίστευτα δύσκολη νίκη».
Keywords
Τυχαία Θέματα