Κύπρος: Υπό κατηγορία ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης Α. Παντελή

16:06 6/4/2012 - Πηγή: E-Typos
Συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο επιχειρηματίας πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης Αμμοχώστου Ανδρέας Παντελή, ο οποίος βαρύνεται με σωρεία κατηγοριών που αφορούν σε κλοπή από αντιπρόσωπο, απόπειρα εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και έκδοση ακάλυπτης επιταγής.

Ο Παντελή συνελήφθη αμέσως
μετά την επιστροφή του στην Κύπρο, χθες βράδυ από τη Βουλγαρία, όπου συνελήφθη με βάση ευρωπαϊκό ένταλμα. Σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστηρίου στη Λευκωσία για να εκδοθεί διάταγμα κράτησής του, ωστόσο ο δικαστής αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος με καταβολή εγγύησης 15.000 ευρώ και με τον όρο να εμφανίζεται δύο φορές την ημέρα σε αστυνομικό τμήμα και να παραδώσει όλα τα ταξιδιωτικά του έγγραφα. Η διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ορίστηκε για τις 30 Απριλίου.

Ο Παντελή διετέλεσε πρόεδρος της Ανόρθωσης κατά την περίοδο που η ομάδα αγωνίστηκε και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αποχώρησε από την προεδρία του σωματείου όταν εναντίον του διατυπώθηκαν από άλλα μέλη της διοίκησης κατηγορίες για οικονομικές ατασθαλίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα