Κύπρος: Παραιτήθηκε το υπ. συμβούλιο-Ανασχηματισμός έως τις 15 Μαρτίου

14:15 28/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Την παραίτηση του υπέβαλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου. Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος ζήτησε από όλους τους Υπουργούς να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι τις 15 Μαρτίου. Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε ότι αποφάσεις για το θέμα των Υπουργών θα πάρει σε 15 ημέρες χωρίς να διευκρινίζει αν ο ανασχηματισμός θα αφορά ολόκληρο το Υπουργικό ή μόνον τους Υπουργούς του ΔΗΚΟ.

Εξερχόμενος
του Προεδρικού μετά την ολοκλήρωση της σημερινής έκτακτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου και ερωτηθείς αν ο ανασχηματισμός θα είναι διευρυμένος ή αν αφορά μόνον του Υπουργούς του ΔΗΚΟ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε λακωνικά ότι «σε δεκαπέντε ημέρες θα αποφασίσω τι θα πράξω».
Στο μεταξύ ο Υπουργός Εξωτερικών ξεκαθάρισε για τελευταία φορά, όπως είπε, ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του Επιτρόπου στην ΕΕ, «λόγω της κρισιμότητας των στιγμών που περνά η πατρίδα μας».

Αποφασισμένος να συνεχίσει στο δρόμο της σταθεροποίησης και της ανάκαμψης δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

http://www.sigmalive.com/news/politics/105054
Keywords
Τυχαία Θέματα