Κύπελλο (φάση των "16"): Παναιτωλικός-Ατρόμητος 0-2

22:07 4/12/2013 - Πηγή: E-Typos
Την πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας "αγκάλιασε" ο Ατρόμητος που νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πρώτο ματς της φάσης των "16". Ο Φάμπιο στο 15΄ και ο Καραμάνος στο 18΄ πέτυχαν τα γκολ των φιλοξενούμενων, που πλέον καλούνται να διαφυλάξουν αυτό το προβάδισμα στη ρεβάνς της 15ης Ιανουαρίου, στο Περιστέρι.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης φάνηκε ότι
ο Ατρόμητος ήταν πιο έτοιμος. Εχασε κλασική ευκαιρία στο 10΄ με σέντρα του Ούμπιντες και διαδοχικές κεφαλιές του Καραμάνου και του Φάμπιο, αλλά λίγο αργότερα σε παρόμοια φάση άνοιξε το σκορ.

Στο 15΄ πάλι ο Αργεντινός εκτέλεσε το φάουλ, ο Λαζαρίδης έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Φάμπιο από κοντά έγραψε το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα, με νέα κεφαλιά του Καραμάνου οι Περιστεριώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους και η νίκη είχε κριθεί από πολύ νωρίς.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να συνέλθουν από το σοκ, απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να τους "αισθανθεί" ο Σηφάκης. Αντίθετα, στο 56΄ ο Καραμάνος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στο 59΄ ο Στεφανάκος πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση στο σουτ του Ούμπιντες, στερώντας από τον Ατρόμητο το τρίτο γκολ. Στο 83΄ αποβλήθηκε ο Μπικέι για χτύπημα στον Ιγκλέσιας, ολοκληρώνοντας το "δράμα" του Παναιτωλικού.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΚΟΚΚΙΝΗ: Μπικέι (83΄)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπάλλας, Ιγκλέσιας

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Καλί, Μπικέι, Γκάλο, Δάρλας (58΄ Τζούνιορ), Καλογέρης, Γοδόι (46΄ Πασάς), Θεοδωρίδης (71΄ Κουτσοσπύρος), Καμαρά, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπόγιοβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γεωργίου, Νάστος, Μπάλλας (71΄ Ιγκλέσιας), Καραμάνος, Ούμπιντες (76΄ Δημούτσος), Γκαρσία, Φάμπιο
Keywords
Τυχαία Θέματα