Κύπελλο Ελλάδας (3η φάση, 2ος αγώνας): Άρης-Καλλιθέα 2-1

Η νίκη με 2-1 επί της Καλλιθέας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν στάθηκε αρκετή για να δώσει την πρόκριση στον Άρη, καθώς είχε ηττηθεί με 3-1 στον πρώτο αγώνα κι έτσι η αθηναϊκή ομάδα, που από το 65' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καλτσά, πέρασε στην 4η φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Δύο φορές προηγήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι», με τον Σουνά στο 29' και τον Πουλίδο στο 82', όμως το καθοριστικό γκολ ήταν αυτό του Ντακόλ στο 57'.
Οι γηπεδούχοι
«καίγονταν» για ένα γρήγορο γκολ, αλλά δεν μπήκαν δυνατά στο ματς. Ανέβασαν «στροφές» μετά το 20άλεπτο, είχαν ένα 5άλεπτο ξέσπασμα όπου έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, όμως πέτυχαν και το πρώτο γκολ που αναζητούσαν, με τον Σουνά στο 29'. Στο β' ημίχρονο τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή για τον Αρη, καθώς στο 57' ο Ντακόλ ισοφάρισε με πλασέ, όμως λίγα λεπτά αργότερα και από μια απερίσκεπτη ενέργεια του Καλτσά, που αποβλήθηκε, η Καλλιθέα αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα παίκτες. Μοιραία ο Αρης πίεσε και στο 82' πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Πουλίδο. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, όμως η Καλλιθέα κράτησε το 2-1 και στο τέλος πανηγύρισε την πρόκριση, με τον Γιάννη Παπακώστα να ντεμπουτάρει στον πάγκο της με μια «γλυκιά» ήττα.
Ο Αρης έγινε η πέμπτη ομάδα της Σούπερ Λίγκα, που αποκλείστηκε, μετά τις ΑΕΚ, Πανιώνιο, Ατρόμητο και ΟΦΗ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντίτσος (Πρέβεζας)
ΚΟΚΚΙΝΗ: 65' Καλτσάς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πουλίδο, Καζναφέρης, Κατσούλης - Ντα Σίλβα, Ατματζίδης
ΑΡΗΣ (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Παπαστεργιανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης (58' Αγγελούδης), Κοέλιο.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ(Γιάννης Παπακώστας): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Φραγκής (86' Σεμπέκος), Φερέιρα, Ντα Σίλβα, Καλτσάς, Ατματζίδης, Μαρουκάκης, Ντακόλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα