Και η Γαλατασαράι φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Βαγγέλη Μάντζαρη

13:47 18/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Μετά τον Παναθηναϊκό και η Γαλατασαράι ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, έστω κι αν ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015 με τους «ερυθρόλευκους».

Οι διαπραγματεύσεις για επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στη διοίκηση της ομάδας του Πειραιά και τον 24χρονο πόιντ γκαρντ, χθες, δεν ολοκληρώθηκαν με επίτευξη συμφωνίας μετά από συνάντηση
και αυτό επέτρεψε στην τουρκική ομάδα να αισιοδοξεί πως ίσως μπορέσει να τον κάνει δικό της, ήδη από αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "sportando.net" η Γαλατά φέρεται διατεθειμένη να καταβάλει το ποσό που προβλέπεται στον όρο “buy out” του συμβολαίου του Μάντζαρη με τον Ολυμπιακό για φέτος. Μια σημαντική... λεπτομέρεια όμως είναι πως το “buy out” ισχύει μόνο σε περίπτωση που ο Μάντζαρης έκανε το... άλμα στο ΝΒΑ.

Η τουρκική ομάδα θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει καταθέτοντας πρόταση, όπως εξάλλου έχει κάνει και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός (προσφέρει 400 χιλιάδες ευρώ), στην περίπτωση που η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφασίσει εν τέλει να τον παραχωρήσει φέτος, με τη σύμφωνη γνώμη βέβαια του Περιστεριώτη πλέι μέικερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα