Η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει 70 εκατ. ευρώ για τον Μπέιλ της Τότεναμ!

15:21 29/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Προσφέρει το βάρος του σε χρυσό για να τον πάρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»... Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν το βάζει κάτω και, παρά τις συνεχείς αρνήσεις, συνεχίζει να πιέζει την Τότεναμ για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα με τα ισπανικά και βρετανικά ΜΜΕ. Ο 22άχρονος αριστερός διεθνής μέσος παραμένει πάντα ο βασικός «στόχος» της ισπανικής ομάδας και τις επόμενες ημέρες φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση «μαμούθ» για την απόκτησή του.

Η διοίκηση της Ρεάλ, λοιπόν, είναι
αποφασισμένη να αποκτήσει τον Ουαλό σταρ και γι΄αυτό θα προτείνει ένα ποσό περίπου στα 70 εκατ. ευρώ (!), όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Star». Ο ατζέντης του, μάλιστα, μίλησε στην ισπανική τηλεόραση και τόνισε ότι ο πελάτης του είναι καλύτερος του Νεϊμάρ, που υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα:

«Ο Μπέιλ είναι καλύτερος του Νεϊμάρ. Το έχει αποδείξει αγωνιζόμενος στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Αν η Ρεάλ καταθέσει πρόταση, θα είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς. Όσα χρήματα κι αν αξίζει ο Νεϊμάρ, ο Γκάρεθ αξίζει περισσότερα», δήλωσε σχετικά ο Τζόναθαν Μπαρνέτ.
Keywords
Τυχαία Θέματα