Η Δημοκρατία σε εγρήγορση

21:33 5/10/2013 - Πηγή: E-Typos
Το περιεχόμενο του εγχειριδίου «τακτικής» της Χρυσής Αυγής, χαρακτηριστικά αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύει σήμερα ο Τύπος της Κυριακής, συνιστά τα αποκαλυπτήρια ενός φασιστικού κομματικού μορφώματος με ναζιστική ιδεολογία και εγκληματικές πρακτικές, που εφαρμόζονταν πολλά χρόνια πριν από την εκλογή του συγκεκριμένου κόμματος στη Βουλή, τη δικαστική τεκμηρίωση της δράσης του ως εγκληματικής οργάνωσης και την προφυλάκιση του ηγετικού
πυρήνα αυτής.

ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και προκλητικό αυτό φυλλάδιο αποτελεί στην πραγματικότητα αναδρομική ομολογία ότι η συγκεκριμένη οργάνωση που απαρτίζεται από υμνητές του Χίτλερ χρησιμοποιεί επισήμως από τη σύστασή της την προπαγάνδα, την υποκρισία, την απάτη και τα ασύστολα ψεύδη για να στρατολογεί νέα μέλη και να εισχωρεί στην ελληνική κοινωνία, ενώ επιστρατεύει την ωμή βία των περίφημων «ταγμάτων εφόδου» στον «αγώνα» κατά του «εχθρού».

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ πλέον ότι στόχος του νεοναζιστικού κομματικού μορφώματος, που περιβλήθηκε πρόσφατα και με το μανδύα της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, ήταν η υπονόμευση του κράτους δικαίου και του δημοκρατικού πολιτεύματος με ψέματα, αλλά και με εγκληματικές ενέργειες, αποκορύφωμα των οποίων υπήρξε η στυγνή δολοφονία του άτυχου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι χρειάστηκε να χυθεί αίμα για να στοιχειοθετηθεί η δράση της Χ.Α. ως εγκληματικής οργάνωσης και να οδηγηθούν στις φυλακές τα ηγετικά στελέχη της αποτελεί όμως ένα μάθημα για όλους. Για όσους παρασύρθηκαν από την αντιμνημονιακή ρητορική ενός κόμματος και δεν κατάλαβαν τον εγκληματικό του χαρακτήρα. Για αυτούς που δεν ανέδειξαν στο βαθμό που έπρεπε τη ναζιστική και εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Και κυρίως για το πολιτικό σύστημα που δεν ενεργοποιήθηκε εγκαίρως για την αντιμετώπιση ενός φαινομένου που αποτελούσε κίνδυνο για την κοινωνία και τη Δημοκρατία.

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ παρά ποτέ, λέει ο θυμόσοφος λαός. Γιατί η αποφασιστικότητα και η αποτελεσματικότητα που επέδειξε η κυβέρνηση Σαμαρά, σε συνδυασμό με τη λειτουργία της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, οδηγούν πια στην εξάρθρωση της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Ομως, η Δημοκρατία θα πρέπει να βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση.
Keywords
Τυχαία Θέματα