Γιουρόπα Λιγκ (Πλέι οφ): ΠΑΟΚ-Ραπίντ Βιέννης & Ατρόμητος-Νιούκαστλ

15:21 10/8/2012 - Πηγή: E-Typos
Η τύχη ευνόησε τον ΠΑΟΚ, καθώς η Ραπίντ Βιένης θα είναι ο αντίπαλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου στην Τούμπα και ο επαναληπτικός στις 30 του ίδιου μήνα στην αυστριακή πρωτεύουσα. Ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Αντίθετα,
πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει ο Ατρόμητος, καθώς η αγγλική Νιούκαστλ θα είναι ο αντίπαλος της ομάδας του Περιστερίου στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου στο Περιστέρι και ο επαναληπτικός στις 30 του ίδιου μήνα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι 31 ομάδες που θα προκριθούν από τα πλέι οφ, οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Τότεναμ, Λεβερκούζεν, Νάπολι, Λιόν, Ακαδέμικα και Ρούμπιν Καζάν, αλλά και οι δέκα που θα αποκλειστούν στα πλέι οφ του τσάμπιονς λιγκ θα είναι στην κλήρωση για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (θα προκύψουν δώδεκα γκρουπ των τεσσάρων ομάδων). Η κλήρωση θα γίνει στις 31 Αυγούστου, ενώ η φάση των ομίλων αρχίζει στις 20 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 6 Δεκεμβρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα