Γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής του ο Άρης

15:57 13/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Με εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκη την ημέρα ίδρυσής του, την 25η Μαρτίου, στις 18.00, ανοίγει η αυλαία για τον εορτασμό από τον Αρη των 100 χρόνων ζωής του. Γεγονός που ανακοίνωσε επίσημα σήμερα σε εκπροσώπους του Τύπου η επιτροπή που συστάθηκε από το σύλλογο για την υλοποίηση των εορταστικών εκδηλώσεων.

«Δεν μπορούμε να διαγράψουμε την ιστορία, να πούμε ότι φέτος
δεν πάμε καλά σε κάποια τμήματα και δεν γιορτάζουμε. Ολοι μαζί με την ΠΑΕ, τον ΑΣ, την ΚΑΕ, αποφασίσαμε να συμπράξουμε γι΄αυτό, θέλουμε να συμμετέχουμε όλοι. Είναι η γιορτή των 100 ετών του συλλόγου, γιορτάζει όλος ο Αρης. Θα προσπαθήσουμε η πρώτη εκδήλωση των γενεθλίων να γίνει όπως αρμόζει σε ένα ιστορικό σωματείο. Αναλάβαμε τη διεκπεραίωση της διαδικασίας σε μια δύσκολη εποχή, γιατί όλοι αγαπάμε τον Αρη και θέλουμε να παραμείνει ο σύλλογος μεγάλος. Μπορεί ο Αρης να μην πάει καλά στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ, αλλά και άλλες φορές έγινε αυτό, άλλες φορές, αντίθετα, πήγε καλύτερα. Θα γιορτάσουμε την κανονική μέρα τα γενέθλια, αν και αυτή είναι μέρα αργίας. Αισθανόμαστε την ανάγκη να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο μας, να πούμε ότι ο Αρης είναι εδώ», τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής, Μιχάλης Ζορμπίδης.

«Ο Αρης είναι σε μια δύσκολη θέση, χρέος όλων μας είναι να τον κρατήσουμε όρθιο. Στην επιτροπή κάνουμε τιτάνιο έργο, θεωρούμε πως στις 25 Μαρτίου να πανηγυρίσει όλη η πόλη», ανέφερε ο Χάρης Παπαγεωργίου, μέλος της επιτροπής. Με την ίδια ιδιότητα τοποθετήθηκαν και οι Γιάννης Βένος, Λεωνίδας Μπακούρας. Ο πρώτος είπε: «Αποφασίσαμε να γιορτάσουμε όχι τη φετινή "μαύρη" χρονιά, αλλά τα 100 χρόνια παρουσίας και προσφοράς του συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα». Ο δεύτερος επισήμανε: «Θα γιορτάσουμε με περηφάνια και θα ξεκινήσουμε τα επόμενα 100 χρόνια του συλλόγου μαθαίνοντας από τα λάθη μας. Θα κάνουμε μια γιορτή αντάξια του ονόματος του Αρη και θα συνεχίσουμε με εκδηλώσεις όλη τη χρονιά. Θα είμαστε περισσότεροι στο Αλεξάνδρειο απ΄ό,τι ήμασταν προ ετών στο αεροδρόμιο για να περιμένουμε τον Αμορόζο».
Keywords
Τυχαία Θέματα