Γερμανία: Παλαίμαχοι θα παίξουν για τα θύματα του τυφώνα στις Φιλιππίνες

Παλαίμαχοι «αστέρες» του ποδοσφαίρου από Γερμανία και Τουρκία θα δώσουν φιλανθρωπικό αγώνα, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τα θύματα της καταστροφής που προκάλεσε ο τυφώνας στις Φιλιππίνες, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές της αναμέτρησης. Τα έσοδα του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στη «Φέλτινς Αρένα» του Γκελζενκίρχεν, επρόκειτο αρχικά να διατεθούν υπέρ της εκστρατείας "Ein Herz fuer Kinder" («Μια καρδιά για παιδιά»), ωστόσο τώρα πάρθηκε η απόφαση για την ενίσχυχη των θυμάτων του τυφώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια
της απευθείας μετάδοσης του αγώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (21:00 ώρα Ελλάδας), θα είναι ανοιχτές και τηλεφωνικές γραμμές για την κατάθεση δωρεών.

Μεταξύ των Γερμανών ποδοσφαιριστών που θα λάβουν μέρος στην αναμέτρηση συμπεριλαμβάνονται οι Γιούργκεν Κόλερ, Φρέντι Μπόμπιτς, Τόμας Χέσλερ, Τόνι Σουμάχερ, Όλαφ Τον, Μάριο Μπάσλερ και Γενς Λέμαν. Προπονητής των Γερμανών επίλεκτων θα είναι ο Ράινερ Κάλμουντ, ενώ στον πάγκο της τουρκικής ομάδας θα καθήσει ο Κριστόφ Ντάουμ. «Αυτοί που θα έρθουν στο γήπεδο της Σάλκε την Κυριακή μπορούν να ανυπομονούν για ένα συναρπαστικό φιλικό κι επίσης θα βοηθήσουν αυτόματα τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη στις Φιλιππίνες και θα δείξουν αλληλεγγύη στα πολλά θύματα» δήλωσε ο Κάλμουντ και συμπλήρωσε: «Ελάτε στο στάδιο και κάντε κάτι καλό».
Keywords
Τυχαία Θέματα