Γερμανία-ΗΠΑ: Πτώσεις αεροσκαφών - Τρεις νεκροί

02:51 20/8/2013 - Πηγή: E-Typos
Ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη τη Δευτέρα στο Κίρχτορφ της νότιας Γερμανίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τα τρία άτομα που επέβαιναν σε αυτό, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η αστυνομία και μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Τα αίτια της συντριβής του μικρού αεροσκάφους του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί ο τύπος, δεν είναι γνωστά όπως άγνωστη παραμένει και η ταυτότητα των θυμάτων. Σύμφωνα πάντως με αυτόπτες μάρτυρες το αεροπλάνο κατέπεσε σε ένα δάσος.

Παράλληλα στις Ηνωμένες Πολιτείες ένα βομβαρδιστικό B-1B, με ακτίνα δράσης μεγάλου βεληνεκούς, συνετρίβη στην πολιτεία της Μοντάνα, κατά τη
διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του βομβαρδιστικού διασώθηκαν, αλλά είναι τραυματισμένα, ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την βάση Έλσγουορθ στη Νότια Ντακότα, όπου σταθμεύουν τα 28 βομβαρδιστικά αεροπλάνα αυτού του τύπου. Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της συντριβής του βομβαρδιστικού, το όποιο έχει ικανότητα μεταφοράς περίπου 60 τόνων βομβών, σε απόσταση 11000 χιλιομέτρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα