Γ. Φετφατζίδης-Εθνική Ελλάδας: Πάμε Βραζιλία για την πρόκριση

22:58 22/5/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν ο ποδοσφαιριστής που μίλησε στον Τύπο, πριν από τη σημερινή απογευματινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά. Ο άσσος της Τζένοα αναφέρθηκε στους αντίπαλους που θα συναντήσει στον όμιλό της η Εθνική ομάδα και στο στόχο της «γαλανόλευκης», τη δική του παρουσία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τους διεθνείς που «κόπηκαν» από την αποστολή.

«Στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Θεωρώ ότι είναι ένας ισορροπημένος όμιλος σε γενικές γραμμές. Πιστεύω ότι η
Κολομβία και η Ακτή Ελεφαντοστού είναι πιο δυνατές ομάδες από την Ιαπωνία, ωστόσο οι πιθανότητες είναι ίδιες και για τις τέσσερις ομάδες» δήλωσε ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Όσο για την παρουσία και το ρόλο του στην Εθνική; «Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου να παίζει σ’ ένα Μουντιάλ και να σκοράρει. Μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Το διάστημα που αγωνίστηκα στην Ιταλία κατάλαβα ότι έχω βελτιωθεί σε πολλούς τομείς» δήλωσε και διαβεβαίωσε ότι «το κλίμα είναι εξαιρετικό και θα ξεκινήσουμε με καλή ψυχολογία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε όλοι μαζί στην Εθνική».

Για τους επτά ποδοσφαιριστές που «κόπηκαν» από την τελική 23άδα υπογράμμισε πως «σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιοι είναι ικανοποιημένοι και κάποιοι άλλοι δυσαρεστημένοι. Έτσι είναι όμως όταν πρέπει να επιλέξεις ένα συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών. Αυτοί που είμαστε εδώ είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση».
Keywords
Τυχαία Θέματα