Γ. Αγγελοπούλου: Δεν συνετέλεσαν στην κρίση οι Ολυμπιακοί

14:51 20/6/2013 - Πηγή: E-Typos
«Ηρθα για να μείνω», δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου στους «Νέους Φακέλους» του ΣΚΑΪ, με αφορμή και την πρόσφατη κυκλοφορία του βιβλίου της «Μy Greek Drama». Αναφερόμενη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η κυρία Αγγελοπούλου τόνισε ότι τα λεφτά που δαπανήθηκαν μπορεί να φαίνονται πολλά αλλά ήταν όλα ελεγμένα. «Γίνεται αυτή η συζήτηση που εγώ τη θεωρώ παρανοϊκή, ότι οι Ολυμπιακοί
συνετέλεσαν στην κρίση, που το θεωρώ ένα παρανοϊκό σενάριο. Επειδή όλοι ξέρουμε βασικά μαθηματικά, βασικές αριθμητικές πράξεις, όταν η κρίση ξεκίνησε με 365 δισ. ευρώ το 2009, δεν ξέρω πόσα είναι τώρα, είναι πάνω από 400 και οι Ολυμπιακοί στοίχισαν πόσο; 6 δισ., 4, 8; Λοιπόν, υπάρχει λογικός άνθρωπος που να πει ότι αυτό συνετέλεσε στην κρίση; Το αντίθετο. Ξοδέψαμε αυτά που είχαμε και επιπλέον αφήσαμε πίσω χρήματα».

Η Γιάννα Αγγελοπούλου πρόσθεσε ότι «για τα χρήματα που ξόδεψε η κυβέρνηση, είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση και κάθε κυβέρνηση», προσθέτοντας ότι η ίδια όχι μόνο δεν είναι υπεύθυνη, αλλά έκανε την καλύτερη δυνατή διαχείριση. «Εγώ δεν είμαι κυβέρνηση ούτε ήμουν κυβέρνηση. Δεν δούλεψα για καμία κυβέρνηση. Εγώ δούλεψα για την Ελλάδα». Δήλωσε ότι την απογοήτευσαν οι πολιτικοί και απάντησε «κλαίω όταν βλέπω εγκαταλελειμμένα τα ολυμπιακά έργα». Η κυρία Αγγελοπούλου διευκρίνισε ότι δεν την ενδιαφέρει να ασχοληθεί με την πολιτική ή να ιδρύσει κόμμα.

Κ. ΚΑΤΣΑΒΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα