Γ. Αναστασίου: Νίκη αυτοπεποίθησης κόντρα στον μεγάλο μας αντίπαλο

22:54 2/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκό έναντι του αντιπάλου του στον αποψινό αγώνα εστίασε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, μετά την πρώτη νίκη των «πράσινων» στην έδρα του Ολυμπιακού από το 2007.

«Περίμενα μια αλλαγή σε σχέση με το ματς του Ολυμπιακού με τη Γιουνάιτεντ,
δηλαδή να παίξει ο Φουστέρ. Πριν από κάθε παιχνίδι ο προπονητής επιλέγει τους παίκτες με τους οποίους πιστεύει πως μπορεί να κάνει τη "ζημιά". Πίστευα ότι μπορούμε να νικήσουμε», υπογράμμισε ο Έλληνας προπονητής.

«Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε συγκεκριμένα πράγματα στην προπόνηση και φάνηκε πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη. Δείξαμε πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια πανηγυρίσαμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε πως έχουμε δυνατότητες και προσπαθούμε να σταθεροποιηθούμε για να βρούμε την ταυτότητά μας», πρόσθεσε ο Γιάννης Αναστασίου.

«Εμάς η προετοιμασία μας άρχισε την Πέμπτη όπως και του Ολυμπιακού. Είχαμε 3 μέρες. Δουλέψαμε και συγκεντρωθήκαμε. Σε μία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχει δικαιολογία για κούραση. Δεν δώσαμε κάποια απάντηση. Ήταν νίκη αυτοπεποίθησης κόντρα στον μεγάλο μας αντίπαλο. Η ήττα του πρώτου γύρου μας πόνεσε», συνέχισε.

«Στα μεγάλα παιχνίδια προσπαθούμε και είμαστε πάντα εκεί. Συνεχίζουμε τη δουλειά και στα λεγόμενα μικρά ματς για να έχουμε καλύτερη νοοτροπία και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι», συμπλήρωσε ο τεχνικός των «πρασίνων».

Ερωτηθείς για το περιστατικό με το χτύπημα που δέχθηκε όταν τον βρήκε αντικείμενο από την εξέδρα, δήλωσε ότι «ζαλίζομαι λίγο, αλλά είμαι καλά. Σήμερα δυστυχώς χάθηκε ο πολιτισμός, κρίμα. Ερχόμαστε να παίξουμε ένα παιχνίδι και κινδυνεύει η ακεραιότητά μας».

Να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ελληνικό πρωτάθλημα είχε καταγραφεί στις 5 Μαΐου 1996, με «δράστη» τον Απόλλωνα Σμύρνης και σκόρερ τους Νικολαΐδη (7΄), Μπάρνιακ (32΄) και Κόλα (59΄).
Keywords
Τυχαία Θέματα