Φιλικός αγώνας: Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου 1-1

21:09 17/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 41΄ με τον Αυλωνίτη, πρώτο του τέρμα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, αλλά στο 55΄ ο Μποκανί ισοφάρισε για τους Ουκρανούς.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Αβρ.Παπαδόπουλος, Αυλωνίτης, Σιόβας, Λυκογιάννης, Κασάμι, Φουστέρ, Βέργος, Ντοσεβί, Διαμαντάκος

ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Χουτεσιώτης, Σαβιόλα,
Γκαζαριάν, Αμπιντάλ, Βούρος, Σαλίνο, Παπάζογλου, Κολοβός, Μπουχαλάκης, Γιαταμπαρέ, Μπονγκ.

Ντιναμό Κιέβου (Σεργκέι Ρεμπρόφ): Σοφκόφσκι, Ντανίλο, Ντράγκοβιτς, Βίντα, Μακαρένκο, Μπέζους, Ριμπάλκα, Τσουρίκοφ, Μπελχαντά, Γιαρμολένκο, Μποκανί

Την ικανοποίησή του για την αγωνιστική πρόοδο που εμφάνισε ο Ολυμπιακός σε σχέση με τον φιλικό αγώνα απέναντι στην Κράσνονταρ εξέφρασε ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Μίτσελ Γκονζάλες, μετά την αναμέτρηση με τη Ντιναμό Κιέβου.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που βρίσκεται σε καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά τρέξαμε στον ίδιο ρυθμό. Στο β΄ ημίχρονο είχαμε καλή πίεση και μετά αρκετή κατοχή της μπάλας. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας» δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA που μετέδωσε την αναμέτρηση.

Για την πρώτη εμφάνιση του Κασάμι σχολίασε ότι «είναι ένας παίκτης με πολύ καλά στοιχεία που μπορεί να προσφέρει πολλά», ενώ ικανοποιημένος δήλωσε και από την παρουσία του Σιόβα: «Ό,τι δουλεύουμε είναι για βλέπουμε πώς αποδίδει. Ο Σιόβας είναι πολυεργαλείο μπορεί να παίξει παντού. Θέλουμε ανταγωνισμό σε όλες τις θέσεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα