Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών, που δρούσε σε Αττική και Πειραιά

17:46 18/5/2012 - Πηγή: E-Typos
Σπείρα Γεωργιανών διαρρηκτών, που είχε διαπράξει σωρεία διαρρήξεων σε σπίτια και διαμερίσματα στην Αττική και τον Πειραιά, εξαρθρώθηκε, ύστερα από πολύμηνες έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας, της Ασφάλειας Αττικής.
Προχθές συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας, τρία μέλη της σπείρας, ενώ αναζητούνται άλλοι
δύο ομοεθνείς τους.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι οι συλληφθέντες, μαζί με τους δύο συνεργούς τους που αναζητούνται, έχουν διαπράξει 25 κλοπές και διαρρήξεις.

Συγκεκριμένα επέλεγαν οικίες στις οποίες αφού διαπίστωναν ότι απουσίαζαν οι ένοικοι, παραβίαζαν τον ομφαλό της κλειδαριάς και έπαιρναν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια πωλούσαν, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρικά εργαλεία, κινητά τηλεφώνα, ρολόγια, φωτογραφικές μηχανές, ένα περίστροφο, φυσίγγια, μαχαίρια, μικροποσότητα ηρωίνης και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την εξακρίβωση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα