Επίθεση οπαδών του Πανιωνίου στους οπαδούς του Παναθηναϊκού

19:38 9/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Ανανέωση 22.35

Δέκα προσαγωγές έγιναν από την Αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν λίγο πριν από τον αγώνα μπαράζ του Παναθηναϊκού με την Skoda Ξάνθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μια μεγάλη ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού,
που μετέβαιναν στο γήπεδο με δίκυκλα, συνεπλάκησαν με οπαδούς του Πανιωνίου, που βρίσκονταν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης η οποία μετατράπηκε για λίγη ώρα σε πεδίο μάχης.

Επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και το επεισόδιο έληξε, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ενημέρωση 19.23

«Καρτέρι» στους οπαδούς του Παναθηναϊκού που κατευθύνονταν προς το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπαράζ με τη Ξάνθη, έστησαν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου. Περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, κοντά στην κεντρική πλατεία της περιοχής, η πορεία των οπαδών του Παναθηναϊκού με τα μηχανάκια σταμάτησε, όταν λίγο πριν το γήπεδο τους περίμεναν άτομα με διακριτικά της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ακολούθησαν συμπλοκές ανάμεσα στις δύο πλευρές, έπεσαν καπνογόνα, βεγγαλικά κι άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι δυνάμεις της αστυνομίας, που έφτασαν έγκαιρα στο σημείο. Οι οπαδοί του Πανιωνίου είχαν βγάλει ανακοίνωση από το μεσημέρι και είχαν προαναγγείλει ότι από τις 5 το απόγευμα θα συγκεντρώνονταν στην πλατεία Νέας Σμύρνης, προκειμένου να... προστατεύσουν τις περιουσίες τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα