Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μήτρογλου!

19:23 31/8/2014 - Πηγή: E-Typos
Η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό είναι γεγονός. Η Φούλαμ ανακοίνωσε το μονοετή δανεισμό του διεθνούς στράικερ, ο οποίος γυρίζει στους «ερυθρόλευκους» ακριβώς οκτώ μήνες μετά την παραχώρησή του στους Λονδρέζους (Ιανουάριο 2014).

Ο Μήτρογλου βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες, ενώ ο ίδιος λίγη ώρα νωρίτερα είχε προαναγγείλει την επιστροφή
του στο λιμάνι γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο: «Επέστρεψα στο σπίτι. Ολυμπιακός!» Μετά την Φούλαμ, ήρθε η σειρά του Ολυμπιακού να ανακοινώσει την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου με τη μορφή του δανεισμού έως το καλοκαίρι του 2015.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μήτρογλου, με τη μορφή δανεισμού, από τη Φούλαμ» αναφέρει το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση των «ερυθρόλευκων, ενώ ο διεθνής στράικερ τόνισε από την πλευρά του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό, που είναι οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τον κ. Μίτσελ που μου έδειξαν πόσο με ήθελαν εδώ.
Θέλω, παράλληλα, να ευχαριστήσω τη Φούλαμ, που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο, στο Τσάμπιονς Λιγκ, και εγώ με τη σειρά μου επέλεξα να το κάνω φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα και απορρίπτοντας άλλες ομάδες που ήθελαν επίσης να αγωνιστώ για αυτές.

Στον κόσμο του Ολυμπιακού, που μου εκφράζει με κάθε τρόπο τη χαρά του για αυτή την επιστροφή, υπόσχομαι αυτό που ξέρω καλύτερα: Πολλά γκολ»!

*Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα είναι, εκτός απρόοπτου, η τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού στην καλοκαιρινή περίοδο. Ο Σέρβος μέσος της Άντερλεχτ αναμένεται στην Αθήνα γύρω στα μεσάνυχτα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί ο μονοετής δανεισμός του στους «ερυθρόλευκους».
Οι άνθρωποι της πειραϊκής ομάδας στράφηκαν στη συγκεκριμένη περίπτωση μετά την αρνητική εξέλιξη που πήρε η υπόθεση του αμυντικού μέσου της Λεβάντε, Ντιοπ.
Την περασμένη σεζόν ο Μιλιβόγεβιτς είχε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βελγίου και μια στο Κύπελλο, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε τέσσερις φορές.
Keywords
Τυχαία Θέματα