Έντονη αντίδραση του. Δ. Γιαννακόπουλου για τις απαιτήσεις του ΟΑΚΑ

14:41 4/8/2013 - Πηγή: E-Typos
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, καθώς θεωρεί υπερβολικό το τίμημα που ζητά η τελευταία για την ενοικίαση του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Για προσπάθεια έξωσης των "πρασίνων" κάνει λόγο σε γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και προειδοποιεί ότι «... την τελευταία κουβέντα θα την έχει ο κόσμος του
Παναθηναϊκού», ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΚΑΕ κατηγορεί τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για εκβιασμό και ανεξέλεγκτη λειτουργία και τονίζει: «Δεν επαιτούμε, αλλά απαιτούμε να αποκατασταθεί το δίκαιο».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη δήλωσή του αναφέρει: «Προφανώς κάποιοι θέλουν το ΟΑΚΑ να ρημάξει όπως και όλα τα Ολυμπιακά ακίνητα, γι΄αυτό και ωθούν τον Παναθηναϊκό στην έξωση... Γελάει καλύτερα, όμως, όποιος γελάει τελευταίος. Και την τελευταία κουβέντα θα την έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που ξεσπιτώνεται μετά από 15 χρόνια! Ελπίζω η "φιλότιμη προσπάθεια" της διοίκησης του ΟΑΚΑ, η οποία αμφιβάλλω αν εκφράζει τις αντιλήψεις του Υπουργείου Πολιτισμού-Αθλητισμού και της Κυβέρνησης, να μην εντάσσεται στα νέα μέτρα της τρόικας».

Στην ανακοίνωση της ΚΑΕ επισημαίνεται: «H διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τον πολιτικό προϊστάμενο του ΔΣ του ΟΑΚΑ, να λάβει επιτέλους θέση, ώστε να σταματήσει αυτός ο εμπαιγμός που δεχόμαστε και ο οποίος φτάνει στα όρια του εκβιασμού. Επί σχεδόν 20 χρόνια η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συντηρεί το ΟΑΚΑ, έχοντας πληρώσει υπέρογκα ποσά, και έφτασε πλέον η στιγμή να αντιληφθεί το ΔΣ του ΟΑΚΑ ότι δεν μπορεί να λειτουργεί αυθαίρετα κι ανεξέλεγκτα, χωρίς να έχει την παραμικρή συναίσθηση της κατάστασης. Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επαιτούμε, αλλά απαιτούμε να αποκατασταθεί το δίκαιο και να σταματήσει αυτός ο διαρκής εμπαιγμός από την πλευρά του ΔΣ του ΟΑΚΑ».
Keywords
Τυχαία Θέματα