Δηλώσεις Περπέρογλου, Πέρκινς ενόψει του αγώνα με Κάχα Λαμποράλ

20:35 21/2/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο έλεγχος του ρυθμού είναι το ζητούμενο για τον Στράτο Περπέρογλου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Κάχα Λαμποράλ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας. «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Η Κάχα Λαμποράλ είναι καλή ομάδα. Από την πλευρά μας εμείς πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να βάλουμε τους κανόνες μας. Θα έχουμε κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση, αλλά τίποτα οριστικό. Όπως είπα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό αφού παίζουμε με ισπανική ομάδα και να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν σε ανοιχτό
γήπεδο», είπε ο Έλληνας φόργουορντ.
Από την πλευρά του, ο νεοαποκτηθείς, Ντορόν Πέρκινς, είπε: «Είναι καλή ευκαιρία για μένα, αφού ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα για να παίζεις. Θέλω να παίξω και να βοηθήσω. Ήταν μία εύκολη απόφαση. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και είναι μεγάλη προοπτική για εμένα».
Όσο για το αν θα αγωνιστεί απέναντι στους Βάσκους, δήλωσε: «Εξαρτάται από τους προπονητές, εγώ προσπαθώ να είμαι έτοιμος. Μπορεί να αγωνιστώ μπορεί και όχι. Θέλω χρόνο προσαρμογής καθώς ήμουν στην Κίνα και η μετάβαση αυτή δεν είναι εύκολη. Έχουμε Αμερικανούς στην ομάδα και αυτό κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή μου. Νιώθω ευλογημένος γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τίτλους που είναι και ο δικός μου στόχος. Ξέρω τι μπορώ να κάνω, νιώθω καλά, θα είναι ωραίο να το δείξω σε όλους».
Keywords
Τυχαία Θέματα