Δηλώσεις Πεδουλάκη, Ούκιτς για το Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός

15:53 26/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του, μετά από αυτή που προηγήθηκε επί του Ολυμπιακού, αναζητά αύριο (27/2, 21:45) στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα. Στην πρεμιέρα του "Top-16", ο Παναθηναϊκός είχε επιβληθεί άνετα (73-57) της ιταλικής ομάδας στο ΟΑΚΑ,
αλλά όπως δήλωσε ο τεχνικός των «πρασίνων» στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης «η Αρμάνι θα είναι αύριο μια τελείως διαφορετική ομάδα». Ο Ραμέλ Κάρι δεν ακολούθησε την αποστολή που αναχώρησε σήμερα με προορισμό το Μιλάνο, σε αντίθεση με τον Ζακ Ράιτ, ο οποίος προετοιμάζεται για τον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Συγκεκριμένα, ο Αργύρης Πεδουλάκης σχολίασε για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της φάσης των «16»: «Και αυτή την εβδομάδα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το έχουμε ξαναπεί πως κάθε ματς είναι κρίσιμο. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό και να το αντιμετωπίζουμε. Η Αρμάνι είναι τελείως διαφορετική από τον πρώτο γύρο. Έχει προχωρήσει σε αλλαγές στο "rotation". Έχει πολύ έντονα αθλητικά στοιχεία, μεγάλη ποιότητα και ειδικά μέσα στην έδρα της ανεβάζει πολύ την πίεση και ανοίγει το παιχνίδι της. Εμείς θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή και συγκέντρωση. Δεν θα πρέπει σε κανένα σημείο να ακολουθήσουμε το ρυθμό τους τους γιατί αν συμβεί αυτό η βραδιά θα είναι κακή για εμάς».

Αναφορικά στον νεοαποκτηθέντα Ζακ Ράιτ, ο Πεδουλάκης εξήγησε: «Έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Είναι λογικό να μη μπορεί να βοηθήσει άμεσα στο βαθμό που θα θέλαμε. Αλλά τον χρειαζόμαστε. Ειδικά, αν σκεφτεί κανείς πως εκτός από το πρόβλημα του Ρόκο (σ.σ. Ούκιτς) έχουμε και την απουσία του Κάρι. Επιβάλλεται να μας βοηθήσει σε συγκεκριμένα σημεία της αναμέτρησης με την ενέργεια και την ταχύτητά του».

Ο Κροάτης γκαρντ του Παναθηναϊκού, Ρόκο Λένι Ούκιτς, τόνισε: «Ξέρουμε πολύ καλά ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της πρεμιέρας του "Top-16". Η Αρμάνι Μιλάνο παίζει πολύ καλύτερα σε σχέση με την τελευταία φορά που βρεθήκαμε αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη περίοδο της διοργάνωσης. Τα εισιτήρια για τη συνέχεια θα αρχίσουν σιγά-σιγά να δίνονται, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα