Δηλώσεις Πεδουλάκη, Διαμαντίδη για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

17:54 19/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Στη συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ενόψει του αυριανού (21:45) ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του "Top-16". «Όλοι γνωρίζουμε
πως αυτό το παιχνίδι είναι κάτι ξεχωριστό στη χώρα μας. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και μεγαλύτερη ενέργεια. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει ορισμένα πράγματα πρόσφατα, αλλά όπως και να έχει οι δύο ομάδες γνωρίζουμε η μία την άλλη. Θεωρώ πως η ομάδα που θα επιβάλλει το ρυθμό της, θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσει. Επίσης, πιστεύω πως σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι λεπτομέρειες όσον αφορά την έκβαση του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με τον Τζέιμς Γκιστ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας, αλλά αυτά ξεπεράστηκαν και περιμένουμε πως θα αγωνιστούν όλοι», δήλωσε ο Πεδουλάκης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, χρειάζεται 11 πόντους ακόμη για να φτάσει τους 2000 στην Ευρωλίγκα. Εύλογα, έχει ένα ακόμη κίνητρο, λοιπόν για νίκη επί του Ολυμπιακού, αφού αν τα καταφέρει θα γίνει ο 14ος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης (5ος εν ενεργεία). Φέτος, πάντως, από τις τρεις αναμετρήσεις ανάμεσα στους δύο «αιωνίους», μόνο στον πρώτο, στο ΣΕΦ, ξεπέρασε τους 10 πόντους. Ο Καστοριανός γκαρντ δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα: «Για εμάς αυτός ο αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Ακολουθούν αρκετοί αγώνες μετά, απλά ολοκληρώνεται αύριο για εμάς ο πρώτος γύρος στη φάση των "16", αλλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τώρα αυτός ο αγώνας είναι σημαντικός. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε προβλήματα στις προπονήσεις, αλλά πιστεύω πως μέχρι αύριο όλα θα είναι καλά. Περιμένω πως θα πιάσουμε υψηλή απόδοση σε άμυνα και επίθεση. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Ξέρουμε πως μπορούν να δημιουργήσουν μία ωραία ατμόσφαιρα, θέλουμε να μας βοηθήσουν με τη φωνή τους. Σίγουρα δεν θέλουμε να κάνουν οτιδήποτε αρνητικό που θα μας... στοχίσει. Εμείς, από την πλευρά μας, θα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πετύχουμε τη νίκη που αναζητάμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα