Δηλώσεις Κρέσπι, Ροτσέστι ενόψει του αγώνα Σιένα-Ολυμπιακός

20:03 7/11/2013 - Πηγή: E-Typos
Το εγκώμιο του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού έπλεξε, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο τεχνικός της Σιένα, Μάρκο Κρέσπι, ενόψει της αυριανής (21:30) μεταξύ τους αναμέτρησης στην Ιταλία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

«Είμαστε χαρούμενοι που θα παίζουμε απέναντι στους "back to back" πρωταθλητές Ευρώπης, όχι μόνο για την ποιότητα τους, αλλά και για τον τρόπο παιχνιδιού τους» είπε αρχικά ο Μάρκο Κρέσπι και συνέχισε: «Είμαστε επίσης χαρούμενοι που θα προσπαθήσουμε
να τους ανταγωνιστούμε στο παρκέ. Κάθε ενέργεια, κάθε κατοχή θα μετρήσουν για την ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός με τις αλλαγές που έκανε το καλοκαίρι ενισχύθηκε. Το δίδυμο των Περπέρογλου-Λοτζέσκι αυξάνει τις επιθετικές επιλογές του Ολυμπιακού ακόμη περισσότερο».

Από την πλευρά του, ο Τέιλορ Ροτσέστι είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε τη Δευτέρα με την Πεζαρο. Ήταν η πρώτη μας εκτός έδρας νίκη, αλλά υπήρχε ελάχιστος χρόνος για να χαρούμε την επιτυχία κι επικεντρωθήκαμε στον Ολυμπιακό. Είναι εύκολο να κλείνεις τον διακόπτη γρήγορα, γιατί είναι συναρπαστικό να αγωνίζεσαι στην Ευρωλίγκα, ειδικά όταν αντιμετωπίζεις τους πρωταθλητές Ευρώπης. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και θα είναι σημαντικό να επιχειρήσουμε να νικήσουμε με κάθε κόστος. Η ελληνική ομάδα είναι πολύ καλή. Ανεξαρτήτως ποιος βρίσκεται στο γήπεδο, βρίσκουν πάντα τον τρόπο να επιβληθούν. Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς. Ο Σπανούλης είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά πρέπει να περιορίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα κι όχι μόνο ένα μέλος της. Δεν έχει λογική να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτόν, καθώς οι συμπαίκτες του είναι ικανοί να κάνουν την διαφορά και να παρασύρουν τους υπολοίπους σε οποιαδήποτε στιγμή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τους περιορίσουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα