Χάντμπολ-ΑΕΚ: Τι θέλουν; Να αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα;

17:57 6/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Με μία δήλωση σε εξαιρετικά οξείς τόνους, αντέδρασε ο Δημήτρης Λαζόπουλος στην τιμωρία που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής της ΟΧΕ στην ΑΕΚ (έξι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 80.000 ευρώ), για τα επεισόδια που οδήγησαν στη μη διεξαγωγή του τρίτου τελικού της Α1 με τον Διομήδη, την περασμένη Παρασκευή την Κυψέλη. Ο χρηματοδότης του τμήματος χάντμπολ της Ένωσης κάνει λόγο για απόφαση που καταστρέφει την ομάδα και το πρωτάθλημα και -εμμέσως πλην σαφώς- αφήνει ανοιχτό
το ενδεχόμενο να μην κατέβει ο "Δικέφαλος" στον τρίτο τελικό, όταν αυτός οριστεί από την ομοσπονδία.

Αναλυτικά η δήλωση Λαζόπουλου έχει ως εξής: «Είμαι συγκλονισμένος από την απόφαση. Εάν τηρηθεί αυτή η απόφαση καταστρέφουν την ομάδα μας, καταστρέφουν και υποβιβάζουν το άθλημα. Τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν; "Να αποσυρθεί η ομάδα από το Πρωτάθλημα;"

Οι πράξεις και οι αποφάσεις τους αυτό δείχουν. Εάν δεν θέλουν την ΑΕΚ, δεν θα πρέπει να καρπώνονται και τα πλεονεκτήματά της. Kαι αυτά είναι πολλά.

Η ΑΕΚ κύριοι "υπευθύνοι" έχει μάθει να αγωνίζεται μέσα στα γήπεδα, έχει μάθει να παίρνει πρωταθλήματα και κύπελλα με την αξία της. Οι μάγκες, οι ήρωες αυτού του τμήματος, φορούν τον Δικέφαλο στην φανέλα τους και τον τιμούν. Είναι παλληκάρια γεννημένοι ΝΙΚΗΤΕΣ.

Αν λοιπόν θέλουν, αφού μας εξοντώσουν (ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ) να τους χαρίσουμε στα χαρτιά το πρωτάθλημα, εμείς δεν το θέλουμε, τους το χαρίζουμε.

ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΛΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ».
Keywords
Τυχαία Θέματα