Μπάσκετ: ΟΑΚΑ-ΠΑΟ/ΟΣΦΠ: Οι δηλώσεις των παικτών

23:11 20/1/2014 - Πηγή: E-Typos
ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΣΗΣ (Παναθηναϊκός): «Στο ΟΑΚΑ διψάμε για τη νίκη περισσότερο από κάθε άλλο γήπεδο. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Για αυτό ήταν και χαμηλό το σκορ», είπε αρχικά ο «πράσινος» φόργουορντ και σχολίασε σχετικά με την προσεχή αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για την Ευρωλίγκα: ««Ο Ομπραντοβιτς έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Παναθηναϊκό. Θα τον χαιρετήσουμε πριν το παιχνίδι
αλλά μετά το τζάμπολ όλοι θα θέλουμε τη νίκη. Δεν πρέπει να μας παραπλανήσει ο τρεις ήττες που έχει στα πρώτα παιχνίδια της στην Ευρωλίγκα».

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ (Παναθηναϊκός): «Δεν υπάρχει θέμα χαλαρότητας σε ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Και τελείως αδιάφορο να ήταν το ματς, θα ήμασταν εξίσου ανταγωνιστικοί. Κρατήσαμε χαμηλό σκορ και πήραμε μια σχετικά εύκολη νίκη. Δεν έχω δει τα στατιστικά, αλλά φάνηκε στο παρκέ ότι είχαμε περισσότερη θέληση και διάθεση και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για τη νίκη. Ξέρουμε ότι ο Σπανούλης είναι το βαρόμετρο του Ολυμπιακού. Αν τον περιορίσεις, έχεις πιο εύκολο έργο. Όλα τα παιδιά που έπαιξαν πάνω του έκαναν καταπληκτική δουλειά και αφήσαμε τους υπόλοιπους να μας κερδίσουν. Δεν τα κατάφεραν και πήραμε το ματς».

ΓΙΟΝΑΣ ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ (Παναθηναϊκός): «Ξέραμε ότι σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Κάναμε τα πάντα για να προστατεύσουμε την έδρα μας ενόψει τελικών. Με έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, αλλά έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και η ομάδα δεν περιορίζεται μόνο στο ποστάρισμα. Ο Ολυμπιακός έκλεισε καλά εμένα αλλά άφησε ελεύθερο τον Κάρι που τα έκανε όλα τέλεια. Εμείς μένουμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε».
Τέλος, για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, είπε: «Εμείς δεν θα πάμε εκεί για να αντιμετωπίσουμε τον Ομπράντοβιτς. Εμείς θα πάμε να αντιμετωπίσουμε την Φενέρ και να συνεχίσουμε με νίκες».

ΜΠΡΑΙΑΝ ΝΤΑΝΣΤΟΝ (Ολυμπιακός): «Η άμυνά μας ήταν καλή, αλλά στην επίθεση δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις. Δεν μοιράσαμε σωστά την μπάλα και ένας από τους λόγους που δεν πήγαμε καλά ήταν η κούραση».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ (Ολυμπιακός): «Δεν φέραμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Η χρονιά είναι μεγάλη. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τι έφταιξε. Πρέπει να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά».
Keywords
Τυχαία Θέματα