Μπάσκετ-ΗΠΑ: Τραυματίστικε σοβαρά ο Πολ Τζορτζ

17:26 2/8/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο αστέρας των Ιντιάνα Πέισερς, Πολ Τζορτζ, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνηση της εθνικής ομάδα των ΗΠΑ, στο Πανεπιστήμιο της Νεβάντα Λας Βέγκας. Ο 24χρονος προσπαθώντας να κόψει τον Τζέιμς Χάρντεν στον αιφνιδιασμό, δεν πάτησε καλά όταν έπεσε, με συνέπεια να υποστεί διπλό συντριπτικό κάταγμα κνήμης-περόνης. Ο φόργουορντ των Πέισερς υποβλήθηκε αργότερα σε χειρουεργική επέμβαση και πιθανότατα θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2014-15, αν
όχι ολόκληρη τη χρονιά.

Αρκετοί παίκτες, όπως ο Ντέρικ Ρόουζ του Σικάγο, ήταν εκνευρισμένοι, καθώς ο παίκτης δεν πήγε απευθείας στα αποδυτήρια, και τον εξέταζαν στο παρκέ.

«Πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση για ολόκληρο το τιμ. Τους ποπονητές, τους φιλάθλους, τους προπονητές μας», τόνισε ο πρόεδρος της Αμερικανικής ομάδας, Τζέιρι Κολαντζελο.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, τόνισε αργότερα σε μήνυμα: «Ήταν πολύ δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς τον τραυματισμό του όταν αντιπροσωπεύει τη χώρα του. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι μαζί του».

Ο μεγαλύτερος αστέρας του ΝΒΑ, Λεμπρόν Τζέιμς, έγραψε στο Twitter: «Ο άνθρωπος πάτησε τα πόδια του για ένα απλο κόψιμο ή ριμπάουντ κι αυτό που είδα έκανε άρρωστο το στομάχι μου. Ελπίζω να επιστρέψεις σύντομα».

Ο πρόεδρος της Ιντιάνα, Λάρι Μπερντ, τόνισε σε δήλωσή του: «Είμαστε γνώστες του τραυματισμού του Πολ Τζορτζ, και αυτή τη στιγμή οι σκέψεις μας και οι προσευχές είναι μαζί του».

Όσον αφορά στην ομοσπονδία, που δεν έχει χρόνο να περιμένει, ήδη έχει αρχίσει να επικοινωνεί με παίκτες για να καλυφθεί το κενό του Τζορτζ.
Keywords
Τυχαία Θέματα