Αργ. Πεδουλάκης: Να πιάσει η ομάδα το επιθυμητό επίπεδο απόδοσης

Να έρθουν όλοι οι παίκτες στο επιθυμητό επίπεδο είναι το ζητούμενο για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Αργύρη Πεδουλάκη, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα (21:30) στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (4ος όμιλος).

«Παίζουμε στην Κύπρο και ξέρουμε ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και
συνέχισε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που της αρέσει πολύ να τρέχει, όπως κάθε ισπανική ομάδα. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να βελτιωθούμε τόσο ομαδικά όσο και προσωπικά ο καθένας. Την τελευταία περίοδο καταφέραμε να κάνουμε τρεις προπονήσεις όλοι μαζί, ενώ παράλληλα προσπαθούμε να βάλουμε και τον Ούκιτς στο κλίμα. Εκτός από την νίκη αυτό που θέλουμε όλοι στην ομάδα να πιάσουν το επιθυμητό επίπεδο απόδοσης. Είναι απόλυτα φυσιολογικό όλες οι ομάδες αυτήν την περίοδο να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην άμυνα αλλά είναι σίγουρο ότι με τον καιρό θα βελτιώνονται».

Από την πλευρά του ο Ραμέλ Κάρι, είπε: «Ύστερα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα πήραμε την νίκη κόντρα στον Πανελευσινιακό κάτι που είναι πολύ καλό για εμάς. Τώρα θέλουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη και στην Ευρωλίγκα, μετά την ήττα που γνωρίσαμε από την Λιέτουβος Ρίτας. Είναι μια περίεργη κατάσταση για εμάς, αφού από την μία ναι μεν παίζουμε εντός, αλλά στην πραγματικότητα είμαστε μακριά από το ΟΑΚΑ. Βασικά είναι ένα παιχνίδι μακριά από το... σπίτι μας, αλλά είναι πολύ καλό το ότι θα έχουμε τους φίλους μας στο πλευρό μας. Η Λαμποράλ Κούτσα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που παίζει επιθετικά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Στηρίζουν πολλά στον Πλάις, οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ στην ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα