Απογοητευμένος για την απώλεια της "Χρυσής Μπάλας"ο Ριμπερί

17:58 20/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Μία εβδομάδα πέρασε από την απονομή της «Χρυσής Μπάλας» στον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο Φρανκ Ριμπερί εξακολουθεί να νιώθει απογοήτευση για την κατάληξη του τιμητικού αυτού τίτλου, καθώς, όπως εκτιμά, «πέρυσι πήρα τα πάντα με την ομάδα μου, αλλά και σε ατομικό επίπεδο, ενώ το 2013 ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κέρδισε τίποτα».

Ο Γάλλος διεθνής άσος της Μπάγερν Μονάχου αισθάνεται ότι υπέστη αδικία με την απονομή της «Χρυσής Μπάλας» στον Πορτογάλο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. «Δεν είμαι λυπημένος, αλλά αυτό είναι κάτι που μού αρρωσταίνει
την καρδιά» δήλωσε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Abendzeitung. «Δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Είμαι υπερήφανος που συμπεριλήφθηκα μεταξύ των φιναλίστ, αλλά αισθάνομαι ότι άξιζα αυτό το βραβείο. Όλοι μού λένε ότι θα έπρεπε να είχα κερδίσει. Όμως, εντάξει, τώρα κρατώ το κεφάλι ψηλά» πρόσθεσε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε τη «Χρυσή Μπάλα» για δεύτερη φορά, μετά την επιτυχία του το 2008. Ο Ριμπερί κατετάγη τρίτος, πίσω ακόμη και από τον Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα, παρά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με την Μπάγερν σε Τσάμπιονς Λιγκ, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Μπουντεσλίγκα, Κύπελλο Γερμανίας και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με τους Βαυαρούς να «σαρώνουν» όλους τους τίτλους.

Ο Ριμπερί, ο οποίος βοήθησε τη Γαλλία να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, δεν έκρυψε επίσης την έκπληξή του για την «πενιχρή» παρουσία των παικτών της Μπάγερν (Μάνουελ Νόιερ και Φίλιπ Λαμ ήταν οι μοναδικοί), αλλά και της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Top-11 της FIFA.

«Κατακτήσαμε πέντε τίτλους και γράψαμε ιστορία. Ποιος το κατόρθωσε αυτό πριν από εμάς. Ακόμη και η Ντόρτμουντ λείπει από αυτή τη λίστα» επισήμανε ο Γάλλος. «Τώρα, επικεντρώνομαι στις υποχρεώσεις της ομάδας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Μπάγερν και περιμένω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η "Χρυσή Μπάλα" δεν με ενδιαφέρει. Έπρεπε να πω αυτά τα πράγματα, αλλά τώρα η υπόθεση έκλεισε».
Keywords
Τυχαία Θέματα