Αγγλία: Αντιδράσεις για την αποχώρηση του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον

14:32 8/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Ντέβιντ Γκιλ (εκτελεστικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ, αποχωρεί επίσης στο τέλος της σεζόν): «Γνωρίζαμε ότι θα έφτανε η μέρα της αποχώρησής του και κάναμε το σχεδιασμό, εξασφαλίζοντας ότι η ποιότητα της ομάδας και των εγκαταστάσεων θα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Τα όσα έκανε για το σύλλογο, αλλά και το ποδόσφαιρο γενικά, δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Η συνεργασία μου με τον Αλεξ υπήρξε η σημαντικότερη εμπειρία της επαγγελματικής μου ζωής και αισθάνομαι μεγάλη τιμή που μπορώ να τον αποκαλώ φίλο».

Τζόελ Γκλέιζερ (συνιδιοκτήτης της
Μάντσεστερ Γ.): «Ο Αλεξ απέδειξε ξανά και ξανά πόσο φανταστικός προπονητής, αλλά και πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι. Η αποφασιστικότητά του να πετύχει και η αφοσίωσή του στο σύλλογο υπήρξαν αξιομνημόνευτες. Θα κρατήσουμε για πάντα τις υπέροχες αναμνήσεις που μας χάρισε, όπως η μαγική νύχτα της Μόσχας (σ.σ. η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2008)».

Μάικλ Οουεν (πρώην παίκτης): «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον... κάτι δεν πάει σωστά. Είναι σημαντικό ότι αποχωρεί με τους δικούς του όρους. Τα ρεκόρ του είναι βέβαιο ότι δεν θα σβήσουν ποτέ».

Πολ Ινς (πρώην παίκτης): «Είμαι σοκαρισμένος, γιατί πριν από δύο εβδομάδες συζητούσε να συνεχίσει για 1-2 χρόνια. Αυτά που πέτυχε είναι απίστευτα. Δεν θα ξαναδούμε κάποιον σαν κι αυτόν. Προσωπικά μου είχε φερθεί σαν να ήμουν γιος του».

Ντουάιτ Γιορκ (πρώην παίκτης): «Προκάλεσε έκπληξη στον κόσμο του ποδοσφαίρου η αποχώρησή του. Ηθελε να επανακτήσει τον τίτλο στην πρέμιερσιπ φέτος και τα κατάφερε. Από πολλές απόψεις ήταν η σωστή στιγμή να φύγει».

Ντένις Εργουιν (πρώην παίκτης): «Είναι μία θλιβερή μέρα για τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι όμως και η μέρα που πρέπει να γιορτάσουμε όσα έκανε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Χωρία αμφιβολία ο κορυφαίος προπονητής όλων των εποχών».

Βενσάν Κομπανί (παίκτης Μάντσεστερ Σίτι): «Σερ Αλεξ, ένας από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών. Μετά από 26 χρόνια επιτυχιών στο ποδόσφαιρο, οφείλουμε όλοι να τον τιμήσουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα