Αγγ. Αναστασιάδης: Παιχνίδι δίχως αύριο η ρεβάνς με τη Ζίμπρου

18:30 27/8/2014 - Πηγή: E-Typos
Την εμπιστοσύνη στην ομάδα του για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ εξέφρασε ο Αγγελος Αναστασιάδης, μιλώντας σήμερα σε εκπροσώπους του Τύπου εν όψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα, για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, του ΠΑΟΚ με τη Ζίμπρου στην Τούμπα (19.15). Ματς στο οποίο ο «Δικέφαλος» καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στη Μολδαβία.

«Το παιχνίδι είναι δίχως αύριο. Πρέπει να είμαστε όλοι εδώ, όπως
ήμασταν και στα προηγούμενα παιχνίδια, για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο. Είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, ελπίζω και πιστεύω να γίνουν τα πράγματα όπως το θέλουμε όλοι. Εχουμε δύο άσχημα αποτελέσματα στο ενεργητικό μας, όχι άσχημες εμφανίσεις και όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, αλλά περισσότερο στην Παναγία. Τώρα που άρχισαν να μας βρίζουν αρκετά, θα γυρίσει το… κουμπί στο μέρος μας. Το θέμα είναι να μπει η μπάλα στα δίχτυα και για να γίνει αυτό πρέπει να γυρίσει το κουμπί από Πάνω. Ένα κλικ είμαστε… Χειρότερα τα πράγματα δεν μπορεί να γίνουν. Θα κοιτάξουμε να πετύχουμε αύριο ένα γρήγορο γκολ για να ξεφύγουμε από την πίεση του χρόνου, αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα. Εξαρτάται από εμάς το αυριανό παιχνίδι», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ερωτηθείς σχετικά εξήγησε πως: «Ηταν επιβεβλημένο το ροτέσιον που έγινε στον αγώνα με την Καλλονή, οι ώρες ήταν πολύ λίγες για να ανταποκριθεί ο οργανισμός σε όσα θέλει το ποδόσφαιρο. Αν έπαιζαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όσοι αγωνίστηκαν στη Μολδαβία, το αποτέλεσμα θα ήτανε χειρότερο».

Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για τους υποστηρικτές του συλλόγου, επισήμανε: «Ο ΠΑΟΚ έχει μια μεγάλη δύναμη, το θέμα είναι να σταθεί αυτή στο πλευρό της ομάδας. Ζητάω να μας συμπαρασταθούν ως το 93’-94’ και μετά, αν δεν κάνουμε αυτό που πρέπει, ας αποφασίσουν τι θα κάνουν. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι ως το τελευταίο σφύριγμα να είμαστε εδώ. Αυτό έχει αποδείξει πολλές φορές ο κόσμος του ΠΑΟΚ ότι μπορεί να το κάνει».

Στο ενωτικό πνεύμα που χρειάζεται να διέπει τον ΠΑΟΚ, για να αποκλείσει αύριο τη Ζίμπρου, στάθηκε και ο Χέντβιγκες Μαντούρο. Ο μέσος του «Δικεφάλου» δήλωσε: «Αύριο όλοι μαζί, φίλαθλοι και παίκτες, θα είμαστε στην πρώτη γραμμή για να κερδίσουμε. Χρειάζεται αύριο να στηρίξουμε όλοι τον ΠΑΟΚ. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ μου είπαν ότι είμαστε “Μια πόλη, μια ομάδα” και πρέπει αύριο να δείξει ο κόσμος ότι έτσι είναι τα πράγματα στην ομάδα. Όταν οι φίλαθλοι στηρίζουν είναι όλα καλύτερα στον ΠΑΟΚ. Εχουμε δείξει ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ότι μπορούμε να αμυνθούμε καλά, δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δε σκοράρουμε συχνά. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη και δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα, θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι ανήκουμε στην Ευρώπη. Στο παιχνίδι στη Μολδαβία το πιο επικίνδυνο ήταν όταν εμείς πηγαίναμε μπροστά και αφήναμε κενά στην άμυνα. Πρέπει αυτό να το προσέξουμε, όπως και το να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ».
Keywords
Τυχαία Θέματα