Ανδ. Λοβέρδος: Υπέρ της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

18:40 23/2/2012 - Πηγή: E-Typos
Υπέρ της προκήρυξης εκλογών και του σχηματισμού, αμέσως μετά, "πολιτικής κυβέρνησης" η οποία θα στηριχθεί από το πρώτο και δεύτερο κόμμα και η οποία "θα εκπέμπει το μήνυμα ότι η χώρα δεν θα έχει αστάθεια", τάσσεται, με "όλες τις δυνάμεις" του, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

"Όπως καταφέραμε, παρ΄ όλες τις δυσκολίες ενός και πλέον αιώνα, να συνεργαστούμε και να συγκλίνουμε, το ίδιο θα προσπαθήσουμε και θα επιτύχουμε και μετά τις εκλογές", είπε
ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real Fm και εκτιμώντας ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα παρουσιάσουν καλύτερα εκλογικά ποσοστά από αυτά που εμφανίζονται στις δημοσκοπήσεις αυτής της περιόδου.

Σε ερώτημα αν συμφωνεί να είναι επικεφαλής μιας τέτοιας συνεργασίας ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Υγείας απάντησε: "Αυτό συζητείται και είναι συνάρτηση της Κυριακής των εκλογών και της πλειοψηφίας ενός εκάστου. Γιατί υπάρχουν πλειοψηφίες, οι οποίες είναι οριακές, που δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους διεκδικήσεις. Υπάρχουν και πλειοψηφίες, οι οποίες είναι μεγάλες, οι οποίες, όμως, είναι... παρά λίγο αυτοδυναμίες, ή οι οποίες δημιουργούν άλλα δεδομένα. Άρα, δεν μπορώ εγώ να προλάβω ούτε να κάνω εγώ τον υποβολέα του μελλοντικού αρχηγού".
Keywords
Τυχαία Θέματα