Αιρετή διοίκηση μετά από οκτώ χρόνια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

16:21 2/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Με μόλις πέντε λεπτά διάρκεια, ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι στην Τούμπα η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία αποφασίστηκε ο ορισμός αιρετής διοίκησης για την εταιρεία. Γεγονός που προκύπτει μετά από οκτώ χρόνια διοικήσεων Πρωτοδικείου για τον «Δικέφαλο». Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με παρουσία 81,9% των μετόχων, που αντιστοιχεί σε 88.859.826 μετοχές, και προήδρευσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης
Βρύζας.

Για το νέο σχήμα προτάθηκαν και ψηφίστηκαν οι Ζήσης Βρύζας, Ηλίας Γεροντίδης, Μαρία Γκοντσάρεβα (ως εκπρόσωπος της ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ), Παναγιώτης Ποικιλίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης και, εκπροσωπώντας τον ΑΣ ΠΑΟΚ, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος. Η καινούργια διοίκηση είναι πενταετούς θητείας, στο διάστημα της οποίας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, έχει το δικαίωμα να διαφοροποιήσει, εφόσον το θελήσει, τη σύνθεσή της.

Απευθυνόμενος για λίγο στους μετόχους, ο Ζήσης Βρύζας τόνισε: «Οπως γνωρίζετε, ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει σελίδα. Εχει μεγαλομέτοχο, ο οποίος διευθετεί τα χρέη της ΠΑΕ. Απομένει η διευθέτηση των χρεών στο Δημόσιο».
Keywords
Τυχαία Θέματα