Αυστραλία: Σκοτώθηκε ο Βρετανός οδηγός, Σον Έντουαρντς

Ο Βρετανός οδηγός αγώνων, Σον Έντουαρντς, σκοτώθηκε σε δυστύχημα που έλαβε χώρα στην πίστα "Queensland Raceway", στα δυτικά του Μπρισμπέιν, στην Αυστραλία. Ο 26χρονος γιος του παλαίμαχου οδηγού της Φόρμουλα Ένα, Γκάι Έντουαρντς, έχασε τη ζωή του όταν η Πόρσε, στην οποία ήταν συνεπιβάτης, καθώς έδινε οδηγίες σε έναν 20χρονο άνδρα που βρισκόταν στο τιμόνι, «καρφώθηκε» σε μπαριέρες και έπιασε φωτιά. Ο οδηγός της Πόρσε απεγκλωβίστηκε από τα φλεγόμενα συντρίμμια και διακομίσθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη
για να κρατηθεί στη ζωή. Ο Έντουαρντς, ο οποίος γεννήθηκε στο Λονδίνο, ωστόσο ζούσε στο Μονακό, βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα "2013 Porsche Supercup", για την ολοκλήρωση του οποίου απομένει ένας αγώνας. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αυστραλίας, ο εκλιπών μετείχε στη δεύτερη ημέρα ενός διήμερου προγράμματος εκμάθησης για νεαρούς οδηγούς στην πίστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σον Έντουαρντς είχε ένα μικρό ρόλο στην ταινία "Rush", που βγήκε πρόσφατα στους κινηματογράφους. Σε αυτήν υποδυόταν τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ένας από τους οδηγούς, οι οποίοι έβγαλαν τον Νίκι Λάουντα από τη φλεγόμενη Φεράρι του μετά το ατύχημα που είχε ο Αυστριακός στο γερμανικό γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, στο Νίρμπουργκρινγκ, το 1976.
Keywords
Τυχαία Θέματα