Αεροπορική σύνδεση Αλεξαν/πολης - Αγ. Πετρούπολης από τις 31/5

17:15 6/3/2013 - Πηγή: E-Typos
H αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολης - Αγίας Πετρούπολης που ξεκινάει στις 31 Μαΐου, αποτέλεσε το κυρίαρχο θέμα της σύσκεψης που έγινε στην Αλεξανδρούπολη, παρουσία της αντιπεριφερειάρχου Έβρου Γεωργίας Νικολάου, του Θεματικού αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Γιώργου Γερομάρκου, υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπου της εταιρείας Aegean Airlines.

Η
σύσκεψη είχε υπηρεσιακό-προπαρασκευαστικό χαρακτήρα με κύριο στόχο την επίτευξη της καλύτερης δυνατής συνεργασίας και συντονισμού των φορέων και υπηρεσιών που εμπλέκονται στον τομέα του τουρισμού με αφορμή τη νέα αεροπορική σύνδεση.

«Γνωρίζετε ότι από το Μάιο ανοίγει η γραμμή μεταξύ Αγίας Πετρούπολης και Αλεξανδρούπολης» τόνισε ο κ. Γερομάρκος και πρόσθεσε: «θα υπάρξουν κι άλλες πτήσεις charter από άλλους προορισμούς προς την περιοχή μας, γι αυτό λοιπόν προσπαθούμε ως Περιφέρεια ΑΜ-Θ, με το δικό μας τρόπο, και μέσα σε πνεύμα πίστης και συνεργασίας, να προετοιμαστούμε, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε, ελπίζουμε, πιστεύουμε ότι με τη συνεργασία όλων οι πτήσεις αυτές θα είναι βιώσιμες, και ειδικά οι πτήσεις μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Αγίας Πετρούπολης. Συμμετέχουν οι πάντες, είμαστε αρωγοί όλοι σε αυτή την προσπάθεια και πιστεύουμε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα φανούν τα αποτελέσματα. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει οργανωμένη προσέλευση επισκεπτών από την Αγία Πετρούπολη. Τα στοιχεία μέχρι στιγμής είναι ενθαρρυντικά», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα