ΑΕΚ: Συνέχεια στη διαμάχη Λίνεν με Μπουγαϊδη, Κατίδη

16:53 27/2/2013 - Πηγή: E-Typos
Τεταμένο ήταν σήμερα το κλίμα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, στα Σπάτα, με αφορμή τις επικρίσεις που διατύπωσε ο Εβαλντ Λίνεν σε βάρος των Κατίδη και Μπουγαϊδη και την αντίδραση των δύο ποδοσφαιριστών, που μέσω του (κοινού) μάνατζέρ τους, εξέφρασαν την έντονη ενόχλησή τους στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημητρέλο.

Ο Γερμανός τεχνικός έκανε λόγο για κάποιες κουβέντες που ειπώθηκαν σε ιδιωτική συζήτηση και μεταφέρθηκαν διαστρεβλωμένες στα ΜΜΕ,
όμως οι εξηγήσεις του δεν φάνηκε να πείθουν τους δύο νεαρούς, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι τους έχει στοχοποιήσει και ότι είναι άνιση η μεταχείριση που τους επιφυλάσσεται, σε σχέση με κάποιους συμπαίκτες τους.

Στη συζήτηση το λόγο πήραν και άλλοι ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων έκαναν κάλεσμα για ενότητα, κάποιοι άλλοι όμως εξέφρασαν και αυτοί τα παράπονά τους στον Λίνεν, υποστηρίζοντας ότι τους παραγκωνίζει αγωνιστικά χωρίς αιτία. Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Γιάγκο, που εμμέσως απέδωσε στον προπονητή του τη «διαρροή» στον Τύπο συζήτησης που είχαν οι δυο τους πριν λίγες ημέρες.

Στο κλίμα έντασης που επικρατεί στην Ενωση, λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έρχεται να προστεθεί και η πρόθεση την οποία εξέφρασε ο Αλέξανδρος Κολιάδης να παραιτηθεί από τη θέση του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.
Keywords
Τυχαία Θέματα