Apple: Διαθέσιμο το νέο λογισμικό iOS 7 για iPhone και iPad

20:31 18/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση στο iOS είναι εδώ και λίγα λεπτά διαθέσιμα για iPhone, iPad και iPodtouch. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις->Γενικά->Ενημέρωση λογισμικού και ξεκινήστε την εγκατάσταση! (Σημείωση: Εξαιτίας του αναμενόμενου φόρτου που θα υπάρξει στους servers της Apple ενδέχεται να μην
σας εμφανιστεί εκείνη ακριβώς την στιγμή η ειδοποίηση ή η λήψη να γίνεται πολύ αργά. Προσπαθήστε αργότερα)

Με νέο σχεδιασμό, το iOS 7 παρέχει τη δυνατότητα αυτόματων ενημερώσεων στο χρήστη ενώ παράλληλα διατίθενται συντομεύσεις για όλες τις εφαρμογές που καθένας χρησιμοποιεί συχνότερα.

Όπως έγινε γνωστό, το νέο iOS 7 διαθέτει συγκεκριμένες λειτουργίες, οι οποίες δεν είναι ακόμη διαθέσιμες για τα «έξυπνα» κινητά iPhone 4 και iPhone 4S.

Η εξειδικευμένη σε θέματα τεχνολογίας ιστοσελίδα cnet χαρακτηρίζει το νέο λογισμικό της Apple «ελκυστικότερο» ενώ τονίζει ότι ένα από τα μειονεκτήματά του είναι το γεγονός ότι «ο χώρος είναι πιο σημαντικός από την πληροφορία».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το cnet, οι χρήστες απαιτείται να «ψάξουν» περισσότερο το μενού προκειμένου να εντοπίσουν τις εφαρμογές και τις λειτουργίες που τους ενδιαφέρουν.

(Πηγή: http://www.iphonehellas.gr/)
Keywords
Τυχαία Θέματα