Aλ Τσίπρας από τη Φλώρινα: Δεν ασχολούνται μαζί σας γιατί δεν έχετε "βίλα Αμαλία"

22:42 9/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Τη Φλώρινα επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής.

Το κύριο πρόβλημα που του έθεσαν είναι το δυσβάστακτο κόστος της θέρμανσης, αφού κάθε οικογένεια χρειάζεται 6 με 7 τόνους πετρέλαιο
τον χρόνο, γι αυτό ζήτησαν επιτακτικά να μειωθεί η τιμή του. Ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι το αίτημα τους για μείωση του πετρελαίου καλύπτεται με την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ στη Βουλή και μιλάει για την ανάγκη να μειωθεί η φορολογία στο πετρέλαιο θέρμανσης. Κατήγγειλε ότι η Φλώρινα ανήκει στην "ξεχασμένη Ελλάδα", κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδιαφορία και είπε ότι η πολιτεία πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα της περιοχής.Λίγο αργότερα, στην ομιλία του σε πολιτική συγκέντρωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, είπε τα εξής απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους: "Εδώ στη Φλώρινα κρύο έχετε πολύ. Αλήθεια, Βίλα "Αμαλία" έχετε; Γι αυτό δεν ασχολείται μαζί σας η κυβέρνηση. Μήπως πρέπει να αποκτήσετε, γιατί ο μόνος τρόπος να ασχοληθούν είναι να έχετε βίλα "Αμαλία", διότι με το κρύο, που κοντεύει να πεθάνει ο κόσμος, δεν ασχολούνται. Αυτή, όμως, είναι η κυνική πραγματικότητα των κυνικών που μας κυβερνάνε".
Keywords
Τυχαία Θέματα