ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ πωλητές στο Πλαίσιο

Tweet Κατηγορία: Εργασία Πωλητές στο Πλαίσιο

Πωλητές και πωλήτριες τηλεφωνίας, υπολογιστών και ψηφιακής τεχνολογίας επιθυμεί να προσλάβει για τις ανάγκες των καταστημάτων της στην Αττική η Πλαίσιο Computers, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και ειδών γραφείου.

Πωλητές και πωλήτριες τηλεφωνίας, υπολογιστών και ψηφιακής τεχνολογίας επιθυμεί να προσλάβει για τις ανάγκες των καταστημάτων της στην Αττική η Πλαίσιο Computers, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής,

των τηλεπικοινωνιών και ειδών γραφείου.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτος Λυκείου, ενώ θα πρέπει να έχει γνώσεις χειρισμού Ηλεκτρικών Υπολογιστών και ηλικία έως 28 ετών.

Οι νέοι συνεργάτες θα πρέπει να έχουν κέφι και διάθεση για προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική εξέλιξη, να τους αρέσει η επικοινωνία με τους ανθρώπους, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Η εταιρεία προσφέρει ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, διαρκή εκπαίδευση, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και ευκαιρίες εξέλιξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται αναλυτικά για τις «ανοιχτές» θέσεις της εταιρείας στην ηλεκτρονική σελίδα www.plaisio.gr.

Tags: πωλητέςεργασίαΠλαίσιο Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα