Ζητείται νομικός σύμβουλος στην Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων

Εργασία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων("Αρχή") καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει μέχρι και την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 στα γραφεία της Αρχής (οδός Τσακάλωφ 34 και Δημοκρίτου. τκ. 10673 Κολωνάκι, Αθήνα) αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Νομικού Συμβούλου της Αρχής.

Ο Νομικός Σύμβουλος θα έχει ιδίως τις ακόλουθες αρμοδιότητες: α) τη δικαστική εκπροσώπηση της Αρχής και β) τη νομική υποστήριξη των ενεργειών και αποφάσεων της Αρχής με νομικές συμβουλές και

γνωμοδοτήσεις σε θέματα που αφορούν την εφαρμογή και ερμηνεία του ευρωπαϊκού ενωσιακού δίκαιου των δημοσίων συμβάσεων (συμβάσεων έργων, υπηρεσιών, προμηθειών, συμβάσεων παραχώρησης και συμπράξεων δημόσιου- ιδιωτικού τομέα), καθώς και νομική υποστήριξη της Αρχής στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους Διεθνείς Οργανισμούς.

Ο Noμικός Σύμβουλος πρέπει να είναι κατά το χρόνο δημοσίευσης της παρούσας δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και να διαθέτει αποδεδειγμένη δεκαετή επαγγελματική εμπειρία στο δίκαιο των δημοσίων συμβάσεων, όπως επίσης στο ευρωπαϊκό ενωσιακό δίκαιο των δημοσίων συμβάσεων (συμβάσεων έργων, υπηρεσιών, προμηθειών, συμβάσεων παραχώρησης και συμπράξεων δημόσιο ιδιωτικού τομέα).

Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων το κείμενο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, στην οποία προσδιορίζονται τα ειδικότερα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για την πλήρωση της συγκεκριμένης θέσης διατίθεται από τα γραφεία της Αρχής. Περισσότερες πληροφορίες θα παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (10.00-14.00), από το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού (τηλ.21321-24700).

ΔΑΣΤΑ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα