Ζητείται ηλεκτρολόγος στη διαδημοτική επιχείρηση Θήβας

Εργασία

Η Διαδημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος και Οργάνωσης Διαχείρισης Απορριμμάτων Θήβας Α.Ε. επιθυμεί τη συνεργασία (σύναψη σύμβασης παροχής Υπηρεσιών) με ΤΕ Ηλεκτρολόγο ο οποίος θα απασχολείται στον ΧΥΤΑ Θήβας σε καθημερινή βάση. Η διάρκεια της σύμβασης είναι δέκα (10) μήνες και η συνολική αμοιβή 18.000€ πλέον ΦΠΑ 23%.

Οι υποψήφιοι, θα πρέπει να έχουν λευκό Ποινικό Μητρώο, και να διαθέτουν: 1. Πτυχίο Ανώτερης Σχολής ειδικότητας

Ηλεκτρολόγου (της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΙΚΑΤΣΑ /ΔΟΑΤΑΠ).
2. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Α’ Τάξεως.
3. Εμπειρία σε έργα διαχείρισης αστικών απορριμμάτων. Ιδιαιτέρως θα εκτιμηθεί η εμπειρία σε λειτουργία και συντήρηση υποσταθμού Μέσης Τάσης, σε θέματα γενικής συντήρησης βιομηχανικού εξοπλισμού και Η/Μ κτιριακών εγκαταστάσεων.
4. Εντοπιότητα (κάτοικοι των Δήμων – Μελών της ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν μέχρι και την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 στη διεύθυνση Τσεβά 2 & Πινδάρου, ΤΚ 32200 Θήβα, μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο θα αναγράφεται η ένδειξη «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη θέση ΤΕ Ηλεκτρολόγου», επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος η οποία θα συνοδεύεται από τα παρακάτω δικαιολογητικά: 1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ανεπικύρωτο
2. Τίτλο σπουδών & Άδεια άσκησης επαγγέλματος σε ισχύ, νόμιμα επικυρωμένα
3. Δικαιολογητικά απόδειξης εντοπιότητας & εμπειρίας

Η εξειδικευμένη Εμπειρία αποδεικνύεται, για μεν τους μισθωτούς στον ιδιωτικό τομέα, με βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα για τη διάρκειά της, συνοδευόμενη από Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, για το είδος και τη διάρκειά της, για δε τους μισθωτούς στο δημόσιο τομέα, μόνο με βεβαίωση του φορέα για το είδος και τη διάρκειά της. Για τους ελευθέρους επαγγελματίες με ότι ισχύει για τους μισθωτούς στον ιδιωτικό τομέα με επιπλέον την προσκόμιση μιας τουλάχιστον σύμβασης ή δελτίων παροχής υπηρεσιών ενδεικτικών του είδους της εμπειρίας.

Η Εντοπιότητα αποδεικνύεται με Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας των Δ. Θήβας, Τανάγρας, Αλιάρτου & Ορχομενού.

Για την πληρωμή του εργολαβικού ανταλλάγματος απαιτούνται, Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών, Φορολογική Ενημερότητα και Ασφαλιστική Ενημερότητα. Πληροφορίες στα τηλέφωνα. 22620 - 80 821, 24651, 27977.

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα