Υπάλληλος Υποδοχής απόφοιτος ΑΕΙ από τον Ξενώνα "Little Big House"

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}Υπάλληλος Υποδοχής απόφοιτος ΑΕΙ από τον Ξενώνα \"Little Big House\"

Το σύγχρονο τουριστικό κατάλυμα (ξενώνας) \"Little Big House” στην Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκης, ζητά να προσλάβει

υπάλληλο υποδοχής για πλήρη απασχόληση (5ήμερη/8ωρη). Πρόκειται για μία ανθρωποκεντρική θέση εργασίας που απαιτεί ένα επικοινωνιακό και υπεύθυνο άτομο (ηλικίας 24 - 35 ετών) με διαπολιτισμική παιδεία, γνώση της Θεσσαλονίκης και ικανότητα στην παροχή υπηρεσιών και πληροφοριών τουριστικού ενδιαφέροντος.

Καθήκοντα θέσης:

Διαχείριση ατομικών και ομαδικών κρατήσεων μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και διαδικτυακού προγράμματος κρατήσεων. Παροχή υπηρεσιών υποδοχής (καλωσόρισμα, καθοδήγηση, καταχώρηση και εποπτεία) και αναχώρησης επισκεπτών. Οργάνωση εκδρομών, κρατήσεις θέσεων σε μεταφορικά μέσα. Παροχή πληροφοριών τουριστικού ενδιαφέροντος. Στήσιμο πρωινού μπουφέ και σερβίρισμα καφέ. Συλλογή και λεπτομερής καταγραφή των εισπράξεων. Διατήρηση της ασφάλειας του χώρου και των επισκεπτών. Συντήρηση του χώρου υποδοχής. Συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του προσωπικού

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων:

Πτυχίο Α.Ε.Ι. όλων των ειδικοτήτων, ή, πτυχίο Τ.Ε.Ι. Τουριστικών Επιχειρήσεων. Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (η οποία να αποδεικνύεται με αντίστοιχους τίτλους γλωσσομάθειας). Άριστη γνώση μίας γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πλην της αγγλικής (η οποία να αποδεικνύεται με αντίστοιχους τίτλους γλωσσομάθειας). Διαμονή σε χώρα του εξωτερικού για διάστημα μεγαλύτερο του ενός εξαμήνου (για εκπαιδευτικό ή για κάποιο άλλο λόγο). Άριστη γνώση και χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών (Ms Office & Internet). Άριστες επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες.

Επιθυμητά προσόντα:

Εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, ή, σε οποιαδήποτε θέση εξυπηρέτησης πελατών.

Ώρες απασχόλησης: Δευτέρα – Παρασκευή: 08:00 - 16:00 (τις δύο εβδομάδες του μήνα) και 16:00 – 24:00 (τις υπόλοιπες δύο εβδομάδες του μήνα)

Παροχές: Μηνιαίος μισθός, ασφάλιση στο Ι.Κ.Α., επιδόματα αδειών.

Αποστολή βιογραφικών: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] το βιογραφικό τους σημείωμα καθώς και μία συνοδευτική επιστολή που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θεωρούν τον εαυτό τους κατάλληλο για τη συγκεκριμένη θέση.

Καταληκτική ημερομηνία: 7 Σεπτεμβρίου 2012

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2313/014323.

\"Little Big House”
Travelers’ home in Thessaloniki
Tel. 2313/014323. Andokidou 24, 54634, Thessaloniki, Greece. www.littlebighouse.gr
0030/6944730895 (Vicky Tarnana), 0030/6944397864 (Harry Tarnanas)

Keywords
Τυχαία Θέματα