Υπάλληλος ξενοδοχείου πέθανε ύστερα από σπρώξιμο πελάτη!

Tweet

Άδικα έχασε τη ζωή του, υπάλληλος ξενοδοχείου στο Λαγανά μετά από επεισόδιο με νεαρούς τουρίστες … Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Ενα σπρώξιμο στάθηκε μοιραίο για τον άτυχο 51χρονο άντρα που δούλευε σε ξενοδοχείο της Ζακύνθου ως βραδινός ρεσεψιονίστ.

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα, ημεδαπός ηλικίας 51 ετών, μετά από ατύχημα που είχε στο

χώρο που εργαζόταν.

Ο άτυχος ημεδαπός εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα στον Λαγανά. Κάποια στιγμή μετέβη σε δωμάτιο που υπήρχε φασαρία, και ζήτησε από τους τρεις φιλοξενούμενους – τουρίστες , υπηκόους Πολωνίας, να μη δημιουργούν αναστάτωση. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους και ο μικρότερος σε ηλικία αλλοδαπός έσπρωξε τον 51χρονο με τα χέρια του, με αποτέλεσμα να πέσει από τη σκάλα και να τραυματιστεί σοβαρά .

Ο 51χρονος άντρας, σύμφωνα με το zantepress24.gr, μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, διασωληνώθηκε και με ελικόπτερο λίγο αργότερα έγινε η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα. Η αντίστροφη μέτρηση όμως είχε αρχίσει και λίγο μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι τρεις Πολωνοί δράστες ηλικίας 23, 28 και 40 ετών, αμέσως μετά το περιστατικό που συνέβη στο ξενοδοχείο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δημιουργήθηκε εις βάρος τους δικογραφία και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον Ανακριτή.

Tags: Ζάκυνθος Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα