Ξεκινάει αύριο το 20ο Συνέδριο του ΚΚΕ

Ολα έτοιμα για την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για να υποδεχτεί το σπουδαίο γεγονός.
Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ξεκινήσουν με την παρουσίαση της Εισήγησης της ΚΕ του ΚΚΕ από τον ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.
Πάνω από 80 Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα απ' όλο τον κόσμο έχουν αποστείλει μέχρι στιγμής χαιρετιστήρια μηνύματα στο ΚΚΕ

για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος.

Στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό θα χτυπάει από αύριο η καρδιά του Κόμματος και χιλιάδων εργαζομένων και λαϊκών ανθρώπων καθώς ανοίγουν οι εργασίες του 20ού Συνεδρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος "οι εκατοντάδες αντιπρόσωποι από τις Κομματικές Οργανώσεις θα συμβάλουν με τη συμμετοχή τους για να γίνει πράξη το σύνθημα του Συνεδρίου: Ισχυροποιούμε το ΚΚΕ. Για δυνατό εργατικό κίνημα και κοινωνική συμμαχία. Για την εξουσία, το σοσιαλισμό".

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 10 π.μ. με την παρουσίαση της Εισήγησης της ΚΕ από τον Γενικό Γραμματέα, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στην ΚΕ του Κόμματος εξακολουθούν να φθάνουν καθημερινά χαιρετιστήρια μηνύματα από δεκάδες Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα από όλες τις ηπείρους, που αναγνωρίζουν τη σημαντική συμβολή του ΚΚΕ στην ανασυγκρότηση του Διεθνούς Κομμουνιστικού Κινήματος.

ΚΚΕ20ο Συνέδριο
Keywords
Τυχαία Θέματα