Ξανά στην φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Αρ.Φλώρο στο σπίτι του στην Γλυφάδα όπου και τον μετέφεραν στη Γαδά.

Θυμίζουμε πως ο καταδικασμένος σε 21 χρόνια κάθειρξη για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa - Hellas Power, Αριστείδης Φλώρος, αποφυλακίστηκε την περασμένη Παρασκευή για λόγους υγείας.

Λίγο μετά η προσαγωγή

έγινε σύλληψη, ενώ μετά τη συνεδρίαση με διαδικασίες εξπρές του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας μέσα στη νύχτα αποφασίστηκε ότι γίνεται δεκτή η έφεση κατά του αρχικού βουλεύματος με το οποίο είχε αποφυλακιστεί ο Αρ. Φλώρος.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για την απόλυση υπό όρους προκάλεσε σάλο αντιδράσεων, ενώ η ιατρός Καλλιρόη Λάμπρου σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο News 24/7 επεσήμανε ότι ουδέποτε εξέτασε τον συγκεκριμένο κρατούμενο ούτε και υπέγραψε σχετική γνωμάτευση, υποστηρίζοντας ότι το πιστοποιητικό μελέτης ύπνου φέρει πλαστή υπογραφή.

Είχε προηγηθεί το έγγραφο της διοικήτριας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμού, Π. Γκουλέκας - Μητσάκη, που χαρακτήρισε ανυπόστατη τη σφραγίδα της συγκεκριμένης γνωμάτευσης, ενώ και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης κατήγγειλε μέσω του Ραδιοφώνου 24/7 στους 88,6 πιστοποιητικά και γνωματεύσεις ως προϊόντα πλαστογραφίας, κατακεραυνώνοντας τόσο εμπλεκόμενους ιατρούς όσο και δικαστές για τον ενδεχόμενο ρόλο τους στη ιστορία.

Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών βγήκε μετά τα μεσάνυχτα απόψε και αφού το αρχικό βούλευμα ανατρέπεται, ο 39χρονος επιχειρηματίας επιστρέφει στη φυλακή

Αριστείδης ΦλώροςENERGA
Keywords
Τυχαία Θέματα