Βίντεο: Η αδιαφορία του οδηγού αυτοκινήτου για τον μοτοσικλετιστή

Ένα βίντεο που καταγράφει πλήρως την αδιαφορία που δείχνουν οι οδηγοί αυτοκινήτου για τους μοτοσικλετιστές και το πόσο εύκολα μια ευχάριστη βόλτα μπορεί να καταλήξει στο ...νοσοκομείο.

Δημήτρης Δοντάς

Συνήθως, μετά από ένα τέτοιο, ολέθριο λάθος, ο οδηγός του αυτοκινήτου να γυρίσει στον μοτοσικλετιστή και θα του πει το απίστευτο, «συγγνώμη, φίλε, δεν σε είδα». Και ίσως αυτή η φράση να αποτυπώνει την αλήθεια.

Όμως, στην προκειμένη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει, γιατί ο οδηγός του οχήματος πρέπει να είδε τον μοτοσικλετιστή. Και, είτε επειδή βιαζόταν,

είτε επειδή νόμιζε πως θα προλάβει να περάσει, προχώρησε.

Αν μη τι άλλο, το βίντεο δείχνει το πόσο κάποιοι οδηγοί αυτοκινήτων δεν ενδιαφέρονται για τους άλλους οδηγούς, με τους οποίους μοιράζονται το δρόμο. Αντιθέτως, θεωρούν το δρόμο ... αποκλειστικότητά τους.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

Άλλες φορές πάλι, η δικαιολογία είναι «ξέρετε, έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και τον είδα την τελευταία στιγμή». Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, αφού ο αναβάτης της μοτοσικλέτας δεν έτρεχε.
Πέντε κατάγματα σε κνήμη και περόνη, δύο μεταλλικές πλάκες και 12 βίδες, ήταν το αποτέλεσμα της σύγκρουσης για τον άτυχο αναβάτη, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Όσον αφορά την μοτοσικλέτα; Αυτή καταστράφηκε.
Αν μη τι άλλο, το συγκεκριμένο βίντεο πρέπει να προβληματίσει τους οδηγούς αυτοκινήτων οι οποίοι θα πρέπει να δείχνουν μεγάλη προσοχή.

Πηγή: news247.gr

Tags: αυτοκίνητομοτοσυκλέτα
Keywords
Τυχαία Θέματα