"Βγαίνουμε συντεταγμένα από την κρίση" με εντολή Σαμαρά !

Οριστική έξοδο από την κρίση υποσχέθηκε (ξανά) ο πρωθυπουργός. Για άλλη μία φορά, μίλησε για κυβερνητικό success story και υποστήριξε πως η χώρα βγαίνει από την κρίση και τα μνημόνια. Χαρακτήρισε «θρασίμια» όσους φοιτητές προκαλούν «επεισόδια» στα πανεπιστήμια.

"Σήμερα βγαίνουμε οριστικά από την κρίση και από τα μνημόνια" δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε εκδήλωση στο ΣΕΦ για

τα 40 χρόνια της ΟΝΝΕΔ παρουσία και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Ο κ. Σαμαράς χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τα πρόσφατα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ΕΚΠΑ, χαρακτηρίζοντας «θρασίμια» όσους φοιτητές προκαλούν επεισόδια στα πανεπιστήμια.
«Βγαίνουμε όχι για να γυρίσουμε πίσω αλλά για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις σε συνθήκες ανάπτυξης και να μην επιτρέψουμε ποτέ να ξανακυλήσει η χώρα στα ελλείμματα και στα χρέη. Βγαίνουμε συντεταγμένα και τίποτε δεν θα μας εμποδίσει και δεν θα αλλάξουμε τον βηματισμό μας, βγαίνουμε με ευημερία, ανταγωνιστικότητα και εξωστρέφεια» ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε στα πρόσφατα γεγονότα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών χαρακτηρίζοντας εκείνους που προκαλούν τα επεισόδια «θρασίμια που δεν έχουν αγωγή από την οικογένειά τους και δεν έχουν μάθει το πρώτο μάθημα δημοκρατίας να σέβονται την γνώμη των άλλων».
Ακόμη είπε πως πρώτη η ΟΝΝΕΔ είχε ζητήσει την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και ότι πρόταση της ΟΝΝΕΔ είναι η συνταγματική μεταρρύθμιση που τώρα προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τη δημιουργία μη κρατικών ιδιωτικών πανεπιστημίων.
Ο κ. Σαμαράς είπε ότι η επικράτηση της Αριστεράς στα πανεπιστήμια τελείωσε. Η ΟΝΝΕΔ κέρδισε τα πανεπιστήμια με την δράση της και τους αγώνες της. Η ΔΑΠ παραμένει πάντα πρώτη δύναμη και η ΟΝΝΕΔ στην πρωτοπορία.

Tags: ΣαμαράςσεφΟΝΝΕΔ Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα